Ексклузивни отстъпки 🔥

Вход

Кои са най-добрите мултифокални контактни лещи за 2024 г.?

Jakub Odcházel, DiS.

Медицински прегледано от Jakub Odcházel, DiS., Главен оптик, на 2. 8. 2022. Създадено от Lentiamo

Винаги казваме, всяко око е различно и има свои собствени характеристики.Всъщност много често се наблюдава разминаване между отделните очи, което означава, че се нуждаете от очила или контактни лещи с различни рецепти и за двете. Искате ли да знаете кои са най-добрите мултифокални контактни лещи на пазара в момента?

В Lentiamo сме специализирани в предлагането на всички видове продукти за грижа за очите, които са в съответствие с най-строгите стандарти за качество, както и такива, които са одобрени от Европейския съюз. Ще направите чудесен избор, когато пазарувате от нашия онлайн магазин.

Най-добрите мултифокални контактни лещи в момента

Известни още и като прогресивни лещи, те обикновено се наричат мултифокални контактни лещи, т.е. такива, които ви позволяват да виждате ясно на всяко разстояние и са предназначени за коригиране на пресбиопия. Пресбиопията не е заболяване, а прогресивна загуба на способността за фокусиране, която засяга много хора с напредването на възрастта.

Много хора често не желаят да преминат към нов тип лещи. Ако се колебаете, нашата публикация за най-добрите мултифокални контактни лещи ще ви бъде от голяма полза. Разгледайте нашите най-добри продукти и намерете най-подходящия за вашите нужди от нашия уебсайт!

Multifocal contact lenses

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal

Нашият списък започва с  Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal контактни лещи от един от водещите производители в бранша - Alcon. Това са месечни контактни лещи, които са изработени от материал, позволяващ лесно дишане и непрекъснато преминаване на кислород през тях.

Освен това този продукт разполага с две усъвършенствани технологии, които ще ви бъдат от голяма полза: Smartshield Technology и HydraGlyde® Moisture Matrix. Те предпазват очите ви от роговични отлагания и задържат влагата върху повърхността на лещата за по-дълго време. Няма по-добър начин да започнете с нашата селекция от най-добрите мултифокални контактни лещи.

Biofinity Multifocal

За този втори избор избрахме лещи от CooperVision, производител с голям опит. Можем да разгледаме техните Biofinity Multifocal е една от най-добрите мултифокални лещи, които се предлагат днес. Те притежават всички предимства на силиконово-хидрогелната технология, както и технологии, които поддържат естествената влажност на лещите, за да гарантират отлична корекция на зрението.

Те са идеални за предотвратяване на дразненето и умората на очите, които могат да бъдат характерни за някои лещи с по-ниско качество. Кажете сбогом на проблемите, които сте имали със зрението наблизо и надалеч, и си купете една от най-добрите мултифокални лещи, които ще намерите днес.

PureVision 2 for Presbyopia

PureVision 2 от Bausch & Lomb са специално разработени за хора, които търсят бързо и ефективно решение за пресбиопия, тъй като са разработени точно за тази цел. Прилягат лесно към окото и имат тънки, заоблени ръбове, което ги прави изключително удобни за целодневно носене.

Всъщност знаете ли, че те са проектирани така, че да не се налага да ги сваляте в продължение на 30 дни? Да, това означава, че можете да ги оставяте дори през нощта - сигурни сме, че те ще бъдат сред най-добрите ви избори, когато става въпрос за най-добрите мултифокални контактни лещи!

Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Друг от отличаващите се продукти на Alcon е Dailies AquaComfort Plus Multifocal. Техният качествен дизайн осигурява на потребителите коригиране на зрението на къси, средни и дълги разстояния, тъй като съдържат три диференцирани зрителни полета. Те са идеални за тези, които страдат от пресбиопия.

Освен това ги нареждаме сред най-добрите мултифокални контактни лещи, защото имат технология, която освобождава влага при всяко мигане, така че са изключително удобни и помагат за стабилизиране на слъзния филм. Това ли е вариантът, който търсите или все още искате да научите повече?

Clariti Multifocal

Ако търсите още един вид от най-добрите мултифокални контактни лещи на CooperVision, Clariti Multifocal са чудесен вариант, които да опитате. Основният им производствен материал е силиконов хидрогел, но си струва да споменем и уникалната им технология WetLoc, която поддържа лещите естествено овлажнени и ги прави приятни за носене през целия ден.

Проектирани са така, че да осигуряват плавен визуален преход между близко и далечно виждане, и имат асферична задна повърхност, за да прилягат плътно към окото ви.

Dailies Total 1 Multifocal

Dailies Total 1 Multifocal от Alcon могат да бъдат един от най-добрите ви избори, ако страдате от пресбиопия, тъй като това е леща, създадена специално за тази цел. Благодарение на технологията си за воден градиент те се плъзгат гладко и удобно по окото - комфортът ще продължи цял ден и дори няма да забележите, че ги носите!

Proclear Multifocal CooperVision

Последните сред най-добрите мултифокални лещи в тази публикация са Proclear Multifocal CooperVision. Този продукт позволява ясно виждане на всякакви разстояния и предлага отлична кислородна пропускливост.

Те несъмнено са още една отлична възможност за грижа за здравето на вашето зрение.

Сигурни ли сте в избора си? Вземете го в Lentiamo

Позволете на Lentiamo да бъде вашата надеждна онлайн оптика Предлагаме голямо разнообразие от висококачествени продукти за грижа за деликатните ви очи.

Имате нужда от нови очила или контактни лещи? Доверете ни се и не харчете допълнително в типичните оптики, които вдигат цените. Лесно направете поръчката си, без да се налага да ходите никъде, и получете стоките си у дома в рамките на няколко дни.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти