Октомври е Месецът на Здравословното Зрение в Lentiamo. Научете от нашите експерти как най-добре да се грижите за очите си и се възползвайте от нашите седмични отстъпки!

Вход

Слънчеви очила

Вид

Марка

Видове стъкла

Форма на рамката

Цена

Зареди повече продукти

Слънчеви очила

Слънчевите очила като моден аксесоар

Слънчевите очила са чудесен моден аксесоар. В днешно време има безброй модели от модни световни марки като Ray-Ban, Michael Kors или Meller. Но и екстравагантни слънчеви очила като тези от Gucci, Vogue или Prada, са задължителни за всяко лято.

Важно е да придобием навика винаги да носим слънчеви очила. Не само когато отиваме на плаж или в планината. Това важи и за децата. В Lentiamo можете да закупите безброй детски слънчеви очила, които предлагат перфектна защита от слънцето и освен това изглеждат очарователно на вашите най-любими същества.

Защо трябва да носите слънчеви очила?

Двете основни причини за носенето на слънчеви очила са здравето и комфорта на очите ви. Tе не са просто моден аксесоар. От здравословна гледна точка е от съществено значение да носите слънчеви очила, тъй като те предпазват очите ви от вредната ултравиолетова светлина.

Има три вида ултравиолетова радиация - UVA, UVB и UVC. Излагането на тези UV лъчи значително увеличава риска от развитие на опасни заболявания като катаракта или дегенерация на макулата. Оригиналните слънчеви очила обаче блокират до 99% от UVA и UVB лъчите и по този начин осигуряват адекватна защита.

Материалът на лещите също е от решаващо значение. Много хора са чувствителни към ярки слънчеви лъчи, особено когато биват отразени от водни повърхности. Затова препоръчваме качествени поляризирани слънчеви очила, например при шофиране, каране на ски или риболов.

Какво мога да очаквам, когато купувам слънчеви очила от Lentiamo?

Нашият богат асортимент от маркови слънчеви очила, които ви очакват в склада ни, не само ви осигурява достатъчна защита, но и подчертава вашия стил и подчертава формата на лицето ви.

Повечето наши слънчеви очила се доставят в оригиналната си опаковка, включително калъф и почистваща кърпичка. Като оторизиран дистрибутор ние предлагаме само оригинални дизайнерски слънчеви очила на достъпни цени. Освен това доставката на слънчевите очила е за наша сметка!


Ray-Ban Aviator sunglasses

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка над 30 лева

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 5 лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

Доказано от нашите клиенти

0т 207 коментара 97 % са положителни.

i
Бих ги препоръчала с две ръце, поръчката идва много бързи и продуктите са качетсвени. Благодаря ви!
Доволна. Има подробна информация за всеки продукт.
Коректни.Бих поръчал пак.