Разпродажба на слънчеви очила за края на лятото! До 50% отстъпка!

4,9 Оценка

Вход

Как да се свържете с нас?

Телефон:

024928553 – Обажданията могат да бъдат таксувани.

Нашият професионален екип е готов да отговори на Вашите запитвания всеки работен ден от 8.00ч до 16.30ч. Ако се обадите извън работното ни време, моля, оставете съобщение и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Email

В зависимост от информацията, която искате да ни изпратите, използвайте съотвения имейл адрес или нашата форма за контакт

Как да върнете поръчка?

За повече информация как можете да върнете поръчка, моля посетете страницата ни.

Къде се намира Lentiamo.bg?

Lentiamo.bg е част от Lentiamo s.r.o. и седалището се намира в Vídeňská 12, 378 33, Nová Bystřice, Czech Republic. Научете повече за нас тук.

Адресът ни за връщане на поръчка е гр. София 1606, бул Тотлебен 53–55, офис сграда Регус, за Lentiamo s.r.o.

Защитени ли са личните ви данни?

Lucie Evans, нашият служител за защита на данните (DPO), гарантира, че компанията ни спазва всички регламентирани закони за защита на личните данни в съответствие с правилата за защита на личните данни. Можете да прочетете повече за обработването на лични данни или да се свържете с нашия служител за защита на личните данни на privacy@lentiamo.com

Притеснява ли ви нещо друго?

Знаем колко е важно да получите отговор на въпросите си възможно най-скоро. Повечето от отговорите на въпросите, задавани от нашите клиенти, могат да бъдат намерени на страницата ни често задавани въпроси.

 

Форма за контакт

Повече информация за обработката на лични данни

*Задължителни полета