Разпродажба на слънчеви очила за края на лятото! До 50% отстъпка!

4,9 Оценка

Вход

Плащане

Като възможност за заплащане на направените поръчки, предлагаме няколко опции:
  • Наложен платеж – всички поръчки се заплащат на куриера при доставката им. Бихте могли да заплатите в брой или с карта, както на куриер, така и в Еконт офис.
  • Онлайн плащане с кредитна или дебитна карта.
  • Плащане по банков път
  • Плащане с Apple Pay – Apple Pay е нов метод за плащане от Apple. Apple Pay е достъпeн само чрез браузъра Safari. Ако изберете този метод на плащане, не забравяйте да проверите дали адресът, съхранен в приложението Ви, е правилен и актуален. Нашата система автоматично ще извлече Вашия адрес от Apple Pay, за да определи къде да достави Вашата поръчка.

Когато завършите поръчката си и заплатите с кредитна или дебитна карта, ще бъдете пренасочени към 3D Secure вход. Информацията за плащанията се обработва директно от приложението на 3D Secure входа , а трансферът на данни от вашия компютър е защитен от криптиран алгоритъм.

При поръчки над 30 лева, доставката е безплатна. При поръчки за по-ниска сума се заплаща доставка на стойност 4.90 лева за цялата страна.


Фактура

Ние се грижим за природата и работим възможно най-устойчиво.
За да намалим използването на хартия изпращаме фактурите прикрепени към имейл. Ако все пак се нуждаете от хартиено копие на фактурата си, моля принтирайте прикрепеният PDF файл. За покупките, направени от оптики и търговци на дребно, е възможно издаване на фактура с номер по ДДС. Повече информация можете да намерите тук.