Limited offer: Take 15% off new Lenjoy 1 Day Air+ contact lenses.

Вход

Плащане

Като възможност за заплащане на направените поръчки, предлагаме няколко опции:
  • Наложен платеж – всички поръчки се заплащат на куриера при доставката им. Бихте могли да заплатите в брой или с карта, както на куриер, така и в Еконт офис.
  • Онлайн плащане с кредитна или дебитна карта.
  • Плащане по банков път
  • Плащане с Apple Pay – Apple Pay е нов метод за плащане от Apple. Apple Pay е достъпeн само чрез браузъра Safari. Ако изберете този метод на плащане, не забравяйте да проверите дали адресът, съхранен в приложението Ви, е правилен и актуален. Нашата система автоматично ще извлече Вашия адрес от Apple Pay, за да определи къде да достави Вашата поръчка.

Когато завършите поръчката си и заплатите с кредитна или дебитна карта, ще бъдете пренасочени към 3D Secure вход. Информацията за плащанията се обработва директно от приложението на 3D Secure входа , а трансферът на данни от вашия компютър е защитен от криптиран алгоритъм.

При поръчки над 30 лева, доставката е безплатна. При поръчки за по-ниска сума се заплаща доставка на стойност 4.90 лева за цялата страна.

Lentiamo s.r.o. (Lentiamo) си запазва правото да отказва определени начини на плащане и да изисква различни начини на плащане за определени поръчки.

Фактура

Ние се грижим за природата и работим възможно най-устойчиво.
За да намалим използването на хартия изпращаме фактурите прикрепени към имейл. Ако все пак се нуждаете от хартиено копие на фактурата си, моля принтирайте прикрепеният PDF файл. Издаваме фактура към всяка поръчка, като тя е винаги на физическо лице.