4,9 Оценка

Вход

Лещи за продължително носене

Какво представляват лещите за продължително носене?

Нека да започнем, като обясним какво представляват лещите за продължително носене. Както подсказва името, тези месечни лещи са предназначени за постоянно носене за продължителен период от време. Така наречените нощни и дневни контактни лещи могат да се носят както през деня, така и през нощта, докато спите. Цял месец.

Това е възможно поради тяхното високо ниво на кислородна пропускливост, което позволява непрекъснато носене до 30 дни и 29 нощи. Силиконовият хидрогелен материал допринася за изключителни визуални характеристики и комфорт при носене.

Оптиците от Lentiamo препоръчват контактни лещи Lenjoy за продължително носене. Те са идеалния избор за всеки, който иска да изпробва лещи за непрекъснато носене по удобен и достъпен начин.

Моля, първо обсъдете възможността за продължително носене с Вашия офталмолог.

Колко дълго можете да носите лещите за продължително носене?

Вие не просто ще можете да носите тези месечни контактни лещи за един ден и една нощ и след това да ги извадите. Специалното при 30-дневните контактни лещи е, че те се поставят на първия ден от месеца и се изваждат едва в края на месеца след 29 нощи.

Можете ли да спите с контактни лещи?

Ако носенето на контактни лещи за продължително носене не Ви създава дискомфорт, можете да оставите този тип контактни лещи вътре. Носенето през нощта не е проблем.

Всъщност лещите за продължително носене са проектирани така, че да можете да заспите с тях, без да се събуждате със зачервени очи или болка на следващия ден. Така че спането с контактни лещи може спокойно да стане част от вашата рутина.

Плюсове и минуси на контактните лещи за продължително носене

Контактните лещи с продължително износване ви предлагат невероятно дълготрайна кислородна пропускливост. Усъвършенствания силиконов хидрогел, който благодарение на своята пореста и въздухопропусклива повърхност намалява дразненето, усещането за сухота в очите и симптомите, свързани с ниското очно налягане (хипоксия). Това прави контактните лещи за продължително носене подходящи за онези, които не искат да губят време в банята с лещите си.

Поръчайте контактни лещи за продължително носене от водещи марки като Biofinity, Air Optix Night & Day Aqua или торични лещи за астигматизъм за продължително носене днес на Lentiamo!

Период на подмяна

Вид

Производител

Марка

  • Период на подмяна

    За продължително носене

Зареди повече продукти

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и за всички очила от колекцията Lentiamo.

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 4,90 лв. лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 1368 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

Perfect , correct and easy
Доволна съм, всичко е точно и на време.
Да. Ще направя поръчка отново