4,9 Оценка

Вход

Слънчеви очила Persol

Какво прави слънчевите очила Persol толкова специални?

Слънчевите очила Persol са чудесен избор, когато искате да осигурите надеждна защита на вашите очи срещу ултравиолетова светлина. Те са изключително модерни благодарение на елегантния си италиански дизайн и майсторската им изработка.

Ръчно изработени в Италия, слънчевите очила Persol имат свой особен чар. Харесвани заради тяхното превъзходно качество, разпознаваемата им форма и уникалните символи със стрелки на рамките. Висококачествените стъкла от минерално стъкло превръщат тези очила в любим аксесоар за хората, които търсят продукти с изключително високо качество, които са същевременно устойчиви на надраскване и са дълготрайни.

Осигуряват ли достатъчна защита слънчевите очила Persol?

Закупуването на слънчеви очила, продавани от неспециализирани магазини, би могло да се окаже опасно, защото не всички продукти осигуряват необходимата UV защита. Слънчевите очила Persol, които продаваме, са оригинални, оборудвани са с най-качествените стъкла и осигуряват максимална защита срещу ултравиолетова светлина. Тези очила отговарят на всички стандарти за качество, така че можете да бъдете сигурни, че избирате качествен продукт, който гарантира степента на защита, от която се нуждаете за здравето на очите си.

В тази продуктова категория включихме най-качествените слънчеви очила на Persol, за да можете да се възползвате от дългосрочна устойчивост и максимална функционалност.

Значението на стъклата при слънчевите очила Persol

Изборът на правилните стъкла за слънчевите очила Persol е важен, тъй като влияе върху начина, по който ще виждате цветовете и контраста. Някои стъкла имат способността да подобряват контраста, а други значително да намаляват количеството светлина.

Как да изберете цвета на своите слънчеви очила Persol?

Сивите стъкла намаляват интензивността на светлината, без да влияят на контраста, което ги прави добър избор за ежедневието, включително дори за спортни дейности или шофиране.

Жълтите стъкла имат способността да намаляват количеството синя светлина и да увеличават контраста, което ги прави идеалния избор за тези, които са запалени по зимни спортове, лов и други дейности на открито.

Лилавите стъкла подобряват нивото на контраст на обектите в син или зелен фон, като същевременно осигуряват добра зрителна острота.

Вид

Марка

Видове стъкла

Форма на рамката

Цена

Размер

  • Марка

    Persol

Зареди повече продукти

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и за всички очила от колекцията Lentiamo.

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 4,90 лв. лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 1368 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

Perfect , correct and easy
Доволна съм, всичко е точно и на време.
Да. Ще направя поръчка отново