Вход

Подаръчен ваучер — подарете електронен ваучер по имейл на любимите си хора

Ваучер за подарък на стойност

150 лв.

Вашият ваучер може да бъде използван на Lentiamo.bg до 25. 5. 2025.
Приложете кода на ваучера по време на поръчката в кошницата за пазаруване. Общата цена ще бъде намалена със стойността на ваучера. Ваучерът може да бъде използвам само за една покупка.

150 оставащи символа

Често задавани въпроси

Kак мога да получа ваучер за Lentiamo?

Можете да закупите своя ваучер за Lentiamo онлайн. Всичко, което трябва да направите, е да ни кажете имейл адреса на Вашия близък и желаната сума. След това ще изпратим подаръчния ваучер по имейл на щастливия получател. Моля, имайте предвид, че не можете да използвате този подаръчен ваучер за закупуване на нов ваучер Lentiamo.

На кого мога да изпратя Lentiamo подаръчен ваучер?

Можете да изпратите Lentiamo ваучер за подарък както на близките си, така и на себе си. Точно както Ви харесва!

Каква е минималната сума? А максималната?

Минималната стойност, която можете да зададете за ваучера 50 лева. Максималният лимит е 800 лева.

Как мога да използвам своя Lentiamo ваучер?

Ще получите имейл от нас, когато Вие или някой друг е закупил ваучер за подарък за Вас. Отворете този имейл и намерете уникалния код на ваучера в прикачения PDF файл. Поставете желания(те) от вас артикул(и) в количката за пазаруване. Преминете към финализиране на поръчката и въведете кода от ваучера. След това сумата ще бъде автоматично приспадната от първоначалната цена. Подаръчният ваучер не може да се използва в комбинация с друг код за отстъпка.

Колко време ще е валиден моят ваучер за Lentiamo?

Валидността на ваучера започва да тече от деня, в който го получите от нас по имейл. Ваучерът ще бъде валиден за една година след това, т.е. 365 дни.

Мога ли да заменя Lentiamo ваучера си за еквивалентната му парична стойност?

Не, за съжаление това не би било възможно. Можете да използвате сумата от вашия ваучер само за закупуване на продукти в онлайн магазина на Lentiamo.

Мога ли да разпределя стойността на ваучера за няколко поръчки?

Не, за съжаление това не е възможно. Моля, използвайте цялата сума на ваучера в рамките на една поръчка. Ако стойността на ваучера не бъде използвана в пълния си размер, разликата няма да бъде възстановена, а ще бъде безвъзвратно изгубена.