Разтвор Solunate 50 ml безплатно с Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Вход

Слънчеви очила Prada

Защо да изберете слънчевите очила Prada?

Слънчевите очила Prada са моден аксесоар от световно известна марка, с опит в производството на продукти от най-високо качество със стилен дизайн и доказана трайност. Тези стилни аксесоари са символ на качество и лукс, спазвайки традицията на марката Prada.

В тази категория ще намерите както стилни слънчеви очила Prada, така и аксесоари за спортни дрехи, които ще ви помогнат да изглеждате добре по всяко време. Производителят на тези уникални аксесоари е избрал най-висококачествените материали, за да осигури слънчеви очила с изключителна издръжливост и функционалност. Те гарантират максимална UV защита, което ги прави добра инвестиция в дългосрочен план.

Какви са предимствата на слънчевите очила Prada?

Слънчевите очила Prada гарантират максимална степен на UV защита, за да се избегне рискът от увреждане на очите, причинено от слънчева радиация. Колкото повече време прекарваме на открито без да предпазваме очите си от ултравиолетови лъчи, толкова повече рискуваме да се сдобием със зрителни проблеми. Някои тежки състояния, като катаракта, например, в крайни случаи, могат да доведат до загуба на зрението, особено когато очите са изложени на UV лъчения за дълго време.

Ето защо е препоръчително да изберете чифт слънчеви очила, независимо дали ще бъдат Prada или друга добре известна марка, която е специализирана в качествени продукти, за да получите максимална защита. Те ще действат като щит между ултравиолетовите лъчи и очите ви.

Всички качества, осигурени от слънчевите очила Prada

Важно е да изберете чифт слънчеви очила Prada според вида дейност, която ще извършвате. Най-подходящите слънчеви очила в конкретна категория са препоръчвани, защото имат определени качества.

Първо и най-важно е максималната UV защита, която предлагат тези слънчеви очила. Материалите, използвани в процеса на производство, са с най-високо качество, което гарантира тяхната здравина, твърдост и максимална функционалност. Освен това, оригиналните слънчевите очила Prada спазват най-строгите стандарти за качество, така че можете да сте сигурни, че избирате най-добрите продукти, за да поддържате очите си здрави и в безопасност.

Какво още трябва да знаете за слънчевите очила Prada?

Слънчевите очила Prada естествено филтрират определено количество ултравиолетови лъчи. Пълната защита се получава благодарение на специалните прозрачни вещества, вградени в лещите на тези сертифицирани продукти.

Препоръчва се да изберете кафяви или сиви стъкла и за рамки с подходящ размер за вашата форма на лицето, за да сте сигурни, че светлината, която идва отстрани, е блокирана. Правилното поставяне на слънчевите очила Prada ще балансира светлинните лъчи, така че да получите максимална UV защита, без да се увреди зрението ви.

Вид

Марка

Видове стъкла

Форма на рамката

Цена

Размер

  • Марка

    Prada

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и за всички очила от колекцията Lentiamo.

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 4,90 лв. лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 1567 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

Винаги точни и коректни
Много съм доволна от обслужването, всичко става много бързо. Опциите които се предлагат от сайта са доста удобно и улесняват клиента!
Бързо и коректно!