4,9 Оценка

Вход

Мъжки слънчеви очила

Кои са най-популярните слънчеви очила за мъже?

Въпреки, че се казва, че мъжете не се интересуват особено от модни аксесоари, когато става въпрос за слънчеви очила, изглежда, че обръщат много внимание на детайлите. Те обикновено избират най-ефективните модели слънчеви очила, за да се уверят, че техните очи са защитени от вредното въздействие на ултравиолетовата светлина.

След като направите правилния избор по отношение на качеството, ще трябва да се съсредоточите върху естетическия аспект на продуктите. Повечето мъже избират слънчеви очила, които могат да носят с различни облекла, но и вземат под вниманиеформата на лицето си , за да изберат най-подходящите рамки.

Какви материали се използват за производство на мъжки слънчеви очила?

Повечето от по-достъпните модели са изработени от пластмаса. Има и опция за стъклени лещи, но обикновено се избягва поради повишения риск от надраскване. Третият вариант е представен от по-новите поликарбонатни лещи, които също имат добро съотношение цена-качество. Това е най-добрата опция, цената на тези слънчеви очила е едно от техните качества.

Какви са предимствата на пластмасовите стъкла за мъжките слънчеви очила?

Пластмасовите лещи са добър вариант, защото са по-удобни и по-лесни за работа. Пластмасовите лещи също са много устойчиви на удар и могат да бъдат монтирани на всяка рамка. Въпреки, че те не са част от най-скъпата категория мъжки слънчеви очила, тези лещи осигуряват добро ниво на защита срещу вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи.

Има ли специални лещи за мъжки слънчеви очила?

Тъй като много мъже обичат дейности на открито, има лещи, които имат специални функции, за да се избегне рискът от надрасквания.

Има и мъжки слънчеви очила, които са създадени да се носят по време на шофиране. Повечето от специалните лещи са поляризирани, като по този начин имат способността да блокират слънчевите лъчи. Поради тази причина те осигуряват ясна картина, без несъвършенства и отблясъци.

Има ли специални рамки за мъжки слънчеви очила?

Има различни материали, използвани за създаване на рамки за достъпни мъжки слънчеви очила. Една от тях е отлитата пластмаса, която е материал, използван специално за слънчеви очила за спортисти, тъй като те осигуряват много добро покритие.

Друг материал, който е популярен за мъжките слънчеви очила, е целулозен ацетат. Основните му предимства са издръжливостта, гъвкавостта и лекотата, с която може да се регулира. Слънчевите очила за целулозен ацетат са по-скъпи от пластмасовите модели.

Вид

Марка

Видове стъкла

Форма на рамката

Цена

Размер

  • Вид

    За мъже

Зареди повече продукти

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и за всички очила от колекцията Lentiamo.

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 4,90 лв. лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 1368 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

Perfect , correct and easy
Доволна съм, всичко е точно и на време.
Да. Ще направя поръчка отново