Извънредна оферта: Спортни слънчеви очила 🔥

Вход

Как да разберете коя е лявата и коя е дясната леща? 👁

Ако наскоро сте започнали да носите контактни лещи, вероятно сте имали съмнения как да ги използвате, как да ги поставите безпроблемно и т.н. Нещо, което много хора също се чудят, е как да разберат коя контактна леща за кое око е подходяща. В тази статия в Lentiamo ще ви разкажем за един трик, който винаги ще ви е от полза. Четете надолу, за да разберете!

Ние сме водеща онлайн оптика, така че съветите на нашия екип от оптометристи ви биха били от полза, особено когато започвате да се занимавате с този тип продукти.

Как да разберете коя леща е дясната и коя е лявата?

На пръв поглед двете контактни лещи могат да ви изглеждат абсолютно еднакви, но в много случаи те са еднакви само по отношение на външния си вид. Както знаете, много често се случва всяко око да има различна стойност на диоптрите, така че всяка леща трябва да бъде поставена по такъв начин, че да можете да виждате ясно и с двете очи.

Ето защо отговорът на въпроса как да разберем коя леща принадлежи на всяко око е много прост: използвайте кутийки за контактни лещи, за да можете винаги да ги съхранявате на правилната страна. Най-често дясната леща се обозначава с R (Right), а лявата с буквата L (Left).

Left and right contact lens case

Купете своята кутийка за контактни лещи в Lentiamo

Все още нямате място, където да съхранявате месечните или тримесечните си лещи? В Lentiamo можете да намерите голямо разнообразие от аксесоари и разтвори за контактни лещи, защото грижата за очите ви никога не трябва да е под въпрос.

Сега, когато вече имате необходимия отговор как да разберете коя леща за кое око е, не отлагайте повече закупуването на калъф, за да може всяка леща да е винаги на правилното място. Надяваме се, че сме ви помогнали!

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти