Вход

Слънчеви очила Polaroid

Безплатна доставка
Ние поемаме разходите за доставката.
На склад
Всички слънчеви очила са готови да бъдат изпратени веднага.
Oторизиран дистрибутор
Ексклузивно предлагаме слънчеви очила от популярни марки.

Вид

Марка

Видове стъкла

Форма на рамката

Показани 48 от 111 продукта

Зареди повече продукти

Слънчеви очила Polaroid

Защо Polaroid са най-препоръчваните слънчеви очила?

Най-новите модели на Polaroid заемат първо място в списъка с препоръки, направени от специалисти. Основната характеристика на тези слънчеви очила са техните поляризирани стъкла, които премахват отраженията и подобряват видимостта. В допълнение, те могат да увеличат контраста, което ги прави изключително полезни в много ситуации.

Слънчевите очила Polaroid се препоръчват на шофьори и хора, които извършват много дейности на открито. Стъклата на тези слънчеви очила са кафяви и не променят естествените цветове, което е друго важно предимство, което трябва да имате предвид.

Моделите на Polaroid са обозначени с номер. Най-популярните модели слънчеви очила са Polaroid 4031, Polaroid 4030, Polaroid 5015, Polaroid P8346 и Polaroid 4053.

Какъв материал се използва за изработката на слънчевите очила Polaroid?

Слънчевите очила Polaroid поставят стъкла, изработени от устойчив материал, наречен поликарбонат. Те са по-тънки от класическите пластмасови стъкла.

По отношение на устойчивостта може да се каже, че поликарбонатът превъзхожда пластмасата. Нещо повече, дори най-достъпните Polaroid очила с поликарбонатни стъкла имат способността да осигуряват максимална защита срещу ултравиолетовата светлина, като ви дават най-доброто съотношение цена/качество.

Как да носите тези красиви слънчеви очила Polaroid?

Друго важно предимство на слънчевите очила Polaroid е лекотата, с която те могат да бъдат съчетани с класическо и модерно облекло, в съответствие с вашия личен стил.

Слънчевите очила Polaroid с метални рамки и дизайнът в стил Aviator ще бъдат идеални както за официален, така и за ежедневен вид.

Разнообразието от достъпни очила Polaroid, тяхната гъвкавост и превъзходното качество на поликарбонатни стъкла, правят тези продукти любим избор за дами и мъже по целия свят.

Как да изберем най-подходящите очила Polaroid според формата на лицето си

Начинът, по който слънчевите очила Polaroid пасват на вашето лице е изключително важен. Слънчевите очила се забелязват веднага и могат да променят изцяло външния ви вид. Поради тази причина е много важно да изберете внимателно правилния модел слънчеви очила Polaroid, за да сте сигурни, че ще подхождат идеално на формата на лицето ви.

Ако имате овално лице, можете да се смятате за късметлия, тъй като можете да изберете почти всяка форма на очила Polaroid, включително тези с големи размери. Ако имате кръгло лице, по-геометричните рамки се препоръчват за вас. Ако лицето ви е квадратно, винаги на разумна цена, можете да изберете чифт слънчеви очила с овална или кръгла форма. Стилът на Aviator е подходящ за всяка форма на лицето. Уверете се, че поддържате необходимия баланс между формата и размера на очилата и формата и размера на лицето.

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка над 30 лева

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 5 лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

Доказано от нашите клиенти

0т 180 коментара 97 % са положителни.

Бързи, коректни. Качествен продукт.
Качествено обслужване в срок. Много съм доволна !
Бързи и коректни. Абсолютни професионалисти.