Вход

Начини на доставка

В повечето случаи изпращаме пратките в деня на поръчкaта им. Очаквана дата на доставка ще получите след като изберете параметрите на желания от вас продукт (преди да потвърдите вашата поръчка).

Начини на доставка Цена Срок на доставка Тегло Безплатно
4.90 лв за доставка в делничен ден 2 работни дни до 2 кг За поръчки над 30 лв
7.90 лв за доставка в събота 2 работни дни до 2 кг За доставки в събота на поръчки на стойност над 30 лв се начисляват допълнително 3 лв за доставка

Подготвихме за вас нова услуга! Вече можете да избирате Съботен разнос, както и удобен за вас офис на куриерската фирма. Услугата “Съботен разнос” е с допълнително заплащане от 3 лв. В стъпка 2 от процеса на поръчване, ще видите следните полета:

Econt – Без съботен разнос — безплатно
Econt – Включително съботен разнос — 3 лв
Econt – До поискване — безплатно

* Моля, имайте предвид, че някои населени места се обслужват само в определени работни дни. Можете да проверите офисите във вашето населено място тук

* Ако сте направил/а поръчка и желаете тя да не бъде изпратена, молим да се свържете с нашия отдел “Обслужване на клиента” преди 12 часа, за да спрем изпращането ѝ.

 * Не носим отговорност за забавяния, причинени от куриерската фирма.

 * За някои специални продукти (цветни и торични контактни лещи) или необичайни диоптрични стойности са възможни по-дълги срокове за доставка. За складовата наличност и датата на доставката ще ви информираме при избора на параметрите на контактни лещи в продуктовата страница преди да потвърдите поръчката си.

* За доставката на нашите продукти използваме услугите на куриерска фирма Econt. Доставките се извършват всеки работен ден от 9 до 13 часа, в събота – до 13 часа. Ако желаете съботен разнос, трябва да упоменете това в полето за допълнителна информация или да се свържете с нас. Ако не е заявен съботен разнос, доставки се извършват само от понеделник до петък.

 * Като продължение на нашата политика за опазване на природата, ние се стремим да използваме възможно най-малко опаковки. Това означава, че ние не разделяме поръчките, а изпращаме продуктите едва когато е направена цялата поръчка.