Силикон хидрогелни контактни лещи

Период на подмяна

Вид

Производител

Марка

  • Вид

    Силикон-хидрогелови

Зареди повече продукти

Силикон хидрогелни контактни лещи

Какво представляват силиконовите хидрогелни контактни лещи?

Силиконовите хидрогелни лещи са усъвършенстван тип меки контактни лещи, които са по-пропускливи от обикновените хидрогелни лещи и позволяват още повече кислород да достигне до роговицата. Затова модерните силиконови хидрогелни лещи предлагат по-висока кислородвна пропускливост, което намалява риска от ниско очно налягане (хипоксия). Тази функция ги прави чудесен избор за продължително носене.

Какви са предимствата и недостатъците на силиконовите хидрогелни лещи?

Както бе споменато по-горе, контактните лещи от силикон хидрогел предлагат висока кислородна пропускливост, намаляват симптомите, свързани с хипоксията и позволяват по-продължително носене. Потребителите с чувствителни очи могат да чувстват силиконовите лещи малко по-неудобни, върху лещите могат да се натрупват повече отлагания и да не са подходящи за носители на контактни лещи, които имат непоносимост към силикон.

Какви са предимствата на еднодневните силикон хидрогелни контактни лещи?

На Lentiamo ще намерите много различни еднодневни силикон хидрогелни лещи. Всички те имат предимството да са лесни за носене през целия ден без дразнене или усещане за сухота в очите. В повечето случаи лещите дори не се усещат. В края на деня просто изхвърлете еднодневната контактна леща и я заменете с нова на следващата сутрин. Ако не сте сигурни как да намерите точните силикон хидрогелни контактните си лещи, проверете нашата таблица със собствени марки контактни лещи и се уверете, че пазарувате лещите си на най-добри цени.

Научете повече за силикон хидрогелните лещи тук.

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка над 30 лева

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 5 лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

Доказано от нашите клиенти

0т 215 коментара 96 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

i
Много бърза доставка и добре опаковани слънчеви очила. Размерите на стъклата бяха точни. Функцията за онлайн "премерване" беше частично полезна.
Винаги бързи, точни и качествени продукти.
Чудесни очила! Много са ми полезни, когато шофирам, очите ми не се измарят. Отговарят на описаните в сайта качества, цената е добра.