Извънредна оферта: Спортните слънчеви очила 🔥

Вход

Представяме ви: новата колекция очила Lentiamo

Съдържание

Радваме се да обявим официалното пускане на ексклузивната ни колекция очила Lentiamo! Оригиналната линия от качествени диоптрични, слънчеви очила и очила за компютър е създадена за вас от нашия екип от водещи оптометристи в Прага.

Разберете как Lentiamo очилата представляват всичко, за което се борим: високо качество, изтънчен дизайн и достъпна цена.

Обща информация за колекцията очила Lentiamo

Оптометристите на Lentiamo се консултираха с вас, нашите клиенти, за да определят какви са вашите желания и нужди от очила. Те искаха да гарантират, че всички наши рамки и лещи отговарят на вашите предпочитания, изисквания и най-високите стандарти за качество.

Резултатът? Уникални очила, които съчетават максимален комфорт, стил и издръжливост.

Какво прави колекцията очила Lentiamo специална?

Поставихме си за цел да създадем различен продукт, който да има истинска стойност. Марковите очила могат да бъдат прекалено скъпи. Видяхме, че има нужда от висококачествени очила на достъпни цени и със стилен дизайн.

Нашите квалифицирани оптометристи и дизайнери усърдно проучваха и провеждаха дългосрочни тестове, за да намерят най-добрите материали, дизайн и най-полезни технологии. Какво измислиха те?

Лещите

близък план на лещи за очила с черупка от костенурка

Лещите Lentiamo предлагат визуален комфорт и предимства, които правят носенето на очила по-приятно като цяло. Ето и някои други от предимствата на очилата Lentiamo:

  • Всички лещи на очилата са антирефлексни, което намалява отблясъците и отраженията за по-добра визуална яснота и намаляване на умората на очите, като същевременно повишава визуалния комфорт в ярка или открита среда.
  • Диоптричните и недиоптричните лещи могат да бъдат снабдени с хидрофобни и антистатични покрития, които улесняват почистването на пръски, пръстови отпечатъци, прах и мръсотия.
  • Технология Blue420 на Lentiamo филтрира високоенергийната синя светлина, като намалява напрежението в очите, главоболието и нарушенията на съня (повече от много други производители).
  • Предпазват очите от вредните UV лъчи, като намаляват риска от увреждане на очите и очни заболявания.

Какво представялва Blue420 технологията?

Синята светлина се счита за високоенергийна вълна с дължина около 380-500 nm във видимия спектър на светлината. За да бъдат ефективни, качествените лещи за синя светлина в идеалния случай трябва да са насочени към дължини на вълните в този диапазон.

Технолгоияра Blue420 филтрира синята светлина с дължина на вълната около 420 nm. Високото му ниво на защита превъзхожда много други производители на пазара. Blue420 също така филтрира без нежелания жълт оттенък, който често се наблюдава при други лещи. Тази технология може да ви помогне да защитите зрението си и да виждате цветовете по-естествено по време на работа на екрана.

Blue420 iе стандарт за всички Lentiamo очила за компютър. По-долу ви представяме някои от най-добрите модели за компютър налични в момента!

Рамките

изображение в близък план на прозрачна рамка за очила от ацетат lentiamo

Всяка форма и материал на рамката са внимателно подбрани и тествани, за да се гарантираме, че са приятни за носене през целия ден. Рамките седят удобно на носа, слепоочията и ушите ви, без да натоварват допълнително или да притискат. Разгледайте с какво се отличават нашите рамки:

  • Изработени са от издръжливи и леки материали за дълготраен комфорт.
  • Надпис Lentiamo, който гарантира автентичността и изработката на всеки чифт.
  • Предлагат се в различни цветове и стилове, за да подхождат на всяка форма на лицето и цвят на косата.

Разгледайте някои от нашите Lentiamo слънчеви очила, за да разгледате някои от цветовете, моделите, формите и материалите в колекцията.

Калъфите

кафяв калъф за очила с тъмносиня кутия и микрофибърна кърпа

Нашият оптичен екип забеляза, че много очила се предлагат с нискокачествени калъфи. Стойността на опаковката на Lentiamo съответства на високото качество на нашите рамки и лещи. Какво ще получите заедно с вашите очила?

  • Рециклируема картонена кутия за многократна употреба.
  • Висококачествен, издръжлив калъф от веганска кожа, който предпазва очилата ви.
  • Изключително мека кърпа за почистване, която предпазва очилата ви от надраскване и замърсяване.

Разгледайте някои от нашите любими чифтове Lentiamo диоптрични очила в комплект с калъф за очила.

Вземете своите очила Lentiamo днес

Нашата колекция от дамски, мъжки и унисекс диоптрични, слънчеви очила и очила за компютър е създадена с мисъл за вас. Надяваме се, че ще се насладите на качеството, внимателно обмисления дизайн и достъпните цени също като нас.

Убедихме ли ви? Разгледайте нашата селекция и поръчайте очилата си още днес.

Благодарим ви, че бяхте важна част от колекцията очила Lentiamo.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти