4,8 Оценка

Вход

Дамски слънчеви очила

Колко важна е ролята на слънчевите очила в живота на една жена?

Най-важната роля, която най-новите модели слънчеви очила играят в живота на жената е да предпази очите й от интензивна слънчева светлина и да намали риска от увреждане на очите, причинено от UV лъчите.

Освен това, слънчевите очила могат напълно да променят облика на жената и начина, по който тя се чувства. Тези аксесоари се считат за абсолютно задължителни сред жените, особено през летния сезон.

Как да изберем най-качествените дамски слънчеви очила?

Разбира се, важно е да използвате слънчеви очила, за да предпазите очите си, но и да изглеждате добре и да се чувствате комфортно. Ето защо е необходимо да се избере най-подходящия продукт, като се избере най-подходящия дизайн.

Добър избор ще бъде този, при който се вземат под внимание формата на лицето, тена на кожата и цвета на очите. Цветът на рамката е важен, тъй като тази функция играе особена естетическа роля, докато цветът на лещата е пряко свързан с количеството светлина, която прониква през очилата.

Въпреки това, най-добрите дамски слънчеви очила не могат да бъдат определени само чрез фокусиране върху цвета на лещите. Материалът, от който са изработени и други важни аспекти, влияят на истинското качество на дамските слънчеви очила.

Как да изберем слънчевите очила според формата на лицето?

Чифт правоъгълни очила се вписват идеално в кръгло лице. Квадратното лице ще изглежда добре с чифт слънчеви очила, които иматкръгла форма.

Ако сте сред тези, които имат овални лица, имате късмет, защото един съвременен чифт слънчеви очила с удължени ъгли ще ви подхожда перфектно. Ако наистина харесватестилът авиатор, можете да направите този избор с увереност.

Какъв тип слънчеви очила бихте избрали според ситуацията?

Цветът на лещите и рамките е важен при избора на подходящия тип дамски слънчеви очила. Например, ако изберете чифт само за да имате нов, интересен аксесоар, можете да изберете светли или дори прозрачни лещи.

Ако се интересувате от продукт, който ви осигурява максимална защита срещу ултравиолетовите лъчи, е препоръчително да изберете по-затъмнени лещи. Кафявият цвят е препоръчителният цвят за дамски слънчеви очила, когато дамите трябва да шофират.

Ако имате по-светла кожа, по-добре е да се насочите към рамки със силни нюанси, в зависимост от любимия ви цвят. Когато кожата ви е с тъмен тен, чифт слънчеви очила със сребърни рамки ще изглеждат перфектно върху вас.

Вид

Марка

Видове стъкла

Форма на рамката

Цена

Размер

  • Вид

    За дами

Зареди повече продукти

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка над 30 лева

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 5 лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 245 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

i
Very fast delivery
Best shop for my.
да бих ги препоръчала