Европейска компания 16 държави в Европа

Вход

Цветни контактни лещи

Таня Ройдева Извън линия

Таня Ройдева Отдел "Грижа за клиента"

Търсите цветни контактни лещи? Вече можете да смените цвета на очите си или да подсилите естествения им цвят с всеки един цвят, за който можете да се сетите. Нюансите варират от естествени до crazy, специално за Halloween или Cosplay. Опитайте, лесно е.

Имате нужда от помощ? Обадете ни се (понеделник - петък от 9.00 до 16.30ч.)

02 4928553 / info@lentiamo.bg

Таня Ройдева, Отдел "Грижа за клиента"

Правилният избор за контактни лещи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка над 30 лева

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 5 лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

Цветни контактни лещи

Как работят цветните контактни лещи?

Цветната контактна леща е разделена на три зони: крайна зона на лещата, средна част, която е оцветена, и център на лещата, който е прозрачен, поради което имате възможността да виждате нормално с цветни лещи. Затова, функцията на цветните лещи като цяло е идентична с тази на безцветните лещи.

Какво трябва да се знае за цветните контактни лещи?

Оптичната зона на тези лещи е по принцип същия размер като тази на нормалните лещи. Въпреки това, може да се забележи минимален проблем, когато зеницата се разшири в тъмното. Тогава зрителното поле може да бъде минимално лимитирано от напрежението, което от своя страна да доведе до оптични илюзии. Поради тази причина, шофирането или карането на колело с цветни контактни лещи не се препоръчва.

Откъде мога да си купя цветни лещи?

Най-просто казано: Почти от всяко едно място, където се продават и нормални лещи. По-специални модели и цветове могат да бъдат намерени само в интернет.

Колко струват цветните контактни лещи?

Цветни контактни лещи без диоптри, в зависимост от цвета и мотивите, обикновено струват между 24 лв и 55 лв.

Цветни контактни лещи с диоптър могат да се закупят на същите или на малко по-високи цени. Но цветните месечни лещи са много популярни, защото ползвайки ги цял месец, цената им всъщност е по-изгодна. Пример за цена на такива лещи е 55 лв за 3 месечен период на носене.

Как да избера правилните цветни лещи?

Ако искате да носите цветни лещи в ежедневието си е необходимо да пробвате няколко модела от своя очен лекар или оптик, като също добра идея е да заведете приятел за безпристрастно мнение. Ефектът върху останалите винаги е различен от този, който ние въприемаме сами за себе си. От друга страна, ако искате да си вземете цветни лещи само за парти, те трябва да бъдат модерни и необикновено впечатляващи!

Колко дълго мога да нося цветни лещи?

Месечни цветни лещи: Ежедневно носене, сменят се всеки месец или както е описано в листовката. Дневни цветни лещи: Ежедневно носене, само за ден или както е описано в листовката.

Ако закупите месечни цветни лещи, можете да ги носите през целия ден. Те са създадени за тази цел. От друга страна, дневните цветни лещи трябва да се носят само за един ден и веднъж свалени от окото, трябва да бъдат изхвърлени. Не е препоръчително дневни контактни лещи да се съхраняват в кутийка и разтвор, както се процедира с другите видове контактни лещи.

Опасни ли са цветните лещи за мен?

Носенето на лещи (дори и на цветни лещи) винаги носи риск. Липсата на хигиена (например, неизмити ръце преди боравенето с лещите), може да доведе до попадането на бактерии в очите, което да доведе до възпаление и дори увреждане на роговицата.

Също така, носенето на евтини и кислород непропускливи лещи за дълго време е огромно бреме за очите, защото води до зачервяване и усещане за парене.

Как да поставите цветни контактни лещи?

Апликацията на цветните лещи се случва по същия начин както и апликацията на нормалните лещи. Горния и долния клепач се отдръпват съответно нагоре и надолу, влажната леща се поставя с дъното върху върха на пръста, след което се поставя в окото. Контактната леща се върти при отваряне и затваряне на окото, за да се позиционира правилно. Цветните лещи с мотиви по тях може да имат необходимост от допълнително позициониране. Това трябва да бъде направено много внимателно, за да се избегне повреждане на очите.

Ако закупите месечни цветни лещи, можете да ги носите през целия ден. Те са създадени за тази цел. Дневните цветни лещи, особено тези с по-специален дизайн и ниско качество, не трябва да се оставят в очите по-дълго от необходимото. Нивото на напрежение може да лимитира достъпа на кислород, което да доведе до изсъхване или зачервяване на очите.

Доказано от нашите клиенти

0т 142 коментара 97 % са положителни.

Винаги са точни, бързи и коректни. Само леко разочароващо е, че два дни след като закупих 6 бр лещи , виждам, че сега има и подарък разтвор, но това е късмет
Бърза и точна поръчка, пратена своевременно и с подарък.
Лоялни,отзивчиви и експресни