Limited offer: Take 15% off new Lenjoy 1 Day Air+ contact lenses.

Вход

Контактни лещи Lenjoy

Насладете се на Lenjoy! Иновативните контактни лещи на популярната марка ще ви впечатлят с отличен комфорт при носене, изключителни визуални характеристики и ненадминато съотношение цена-качество. Предлагат се като ежедневни лещи, месечни лещи и лещи за продължително носене - Lenjoy ви предлага точно това, от което се нуждаете.

Lenjoy предлага лещи на страхотни цени

Нека ви представим Lenjoy по-подробно. Популярните контактни лещи осигуряват не само изключително визуално представяне, но и дълготраен комфорт и оптимално здраве на очите. Със своята биосъвместима технология за хидратация, неплъзгаща се повърхност, UV защита и светлосин оттенък за улеснено поставяне, Lenjoy са умния избор за всеки потребител на лещи - независимо дали предпочитате днвените, месечни или лещи с продължително носене.

Какви са специалните предимства на днвените лещи Lenjoy 1 Day Comfort?

Lenjoy 1 Day Comfort са ежедневни лещи за еднократна употреба от Lenjoy. Нашите клиенти обичат високото им съдържание на вода и произтичащата от това пропускливост на кислород. Техният уникален дизайн се отличава с по-тънък ръб, който позволява на водата и кислорода да циркулират около окото. Лещата остава на място, без да предизвиква неудобно триене върху клепача при мигане. По този начин рискът от дразнене е сведен до минимум.

Това не е всичко. Уникалната асферична форма на лещата намалява сферичната аберацията и поддържа зрителната острота дори при условия на слаба светлина.

Какви са предимствата на месечните лещи Lenjoy Monthly Comfort?

Lenjoy ви предлага висококачествени месечни лещи, наречени Lenjoy Monthly Comfort. Тези месечни продукти предлагат отлично съотношение цена-качество, потвърдено от нашите клиенти: според техните отзиви, те никога не са купували месечни лещи с толкова добро водно съдържание и отличен UV филтър на толкова ниска цена като Lenjoy.

Тези лещи се отличават с изключителна технология за влага, която свързва водата и ги поддържа свежи и влажни през целия ден. Това е така, защото лещите образуват водородна връзка с водата, карайки молекулите да станат част от лещата, предотвратявайки евентуална сухота.

И последно, какво отличава лещите за продължително носене Lenjoy Monthly Day & Night?

Не на последно място, бихме искали да ви запознаем лещите за продължителни носене Lenjoy Monthly Day & Night. Тези уникални лещи можете да носите през целия месец без прекъсване. Просто ги поставяте в началото на месеца и ги премахвате чак след 30 дни.

Това ви дава свобода, която едва ли сте изпитвали до момента. Не само, че носите лещите през целия ден без проблеми, можете дори да спите с Lenjoy Monthly Day & Night, без да навредите на очите си! Въпреки това, молим да се консултирате предварително с вашия офталмолог, който ще провери дали контактните лещи за продължително носене са подходящи за вас.

Период на подмяна

Вид

Производител

Марка

  • Марка

    Lenjoy

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и за всички очила от колекцията Lentiamo.

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 4,90 лв. лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 1632 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

От Лентиамо съм доволна!Отдел обслужване на клиенти са отзивчиви и учтиви!(Дори когато има проблем с доставката,което е проблем от куриерската фирма-пак са учтиви и съдействие оказват ).
Доволна съм. Коректни и бързи
Страхотни са от сайта. Винаги помагат, дават отстъпки, а с точните може да се взимат допълнителни неща. :)