Вход

Бонус система

Всеки, който използва контактни лещи, се нуждае от аксесоари за повече удобство и лесно ползване. И за да ви благодарим за вашата лоялност, предлагаме бонус точки при всяка поръчка, които могат да бъдат заменени за тези аксесоари.

Можете да замените бонус точките още при първата си поръчка! Ако не използвате всичките си бонус точки наведнъж, няма проблем! Те ще бъдат прехвърлени за следващото ви пазаруване. Бонус точките са валидни за период от една година.

Как да взема бонус точки

  1. За всеки похарчен лев, вие получавате 1 бонус точка. Всички продукти са обозначени с информация за бонус точките, които получавате при тяхното закупуване. Не важи при поръчка на слънчеви и диоптрични очила.
  2. Абонирайте се за нашия информационен бюлетин и вземете 50 бонус точки.
  3. Тагнете ни в пост във Facebook или Instagram, използвайки @lentiamo или хаштаг #lentiamo, в който споделяте снимка с наши продукти и ще получите безплатно 50 бонус точки. Чрез тагването на Lentiamo във всеки един пост във ваш акаунт в социалните мрежи, вие давате право на Lentiamo да използва поста/снимката. Моля, пишете ни, когато ни тагнете, за да не пропуснем да добавим точките към акаунта ви.
  4. Ако се регистрирате през Facebook ще получите от нас 75 бонус точки.