Limited offer: Take 15% off new Lenjoy 1 Day Air+ contact lenses.

Вход

Бонус система

Lentiamo бонус схема

 

 

Събирайте бонус точки при всяка покупка

 

 

Търсите аксесоари, които осигуряват максимален комфорт за очите ви? Тогава събирайте бонус точки Lentiamo и получавайте безплатно страхотни подаръци!

За да ви благодарим за вашата лоялност, ви предлагаме обширна програма за лоялност, от която можете да се възползвате при почти всяка покупка.

Искате безплатни бонус продукти?

Разгледайте какво сме ви подготвили от Lentiamo.

Разледай бонус продукти

Как да събирате бонус точки на Lentiamo

  1. За всеки похарчен лев, вие получавате 1 бонус точка. Всички продукти са обозначени с информация за бонус точките, които получавате при тяхното закупуване. Не важи при поръчка на слънчеви и диоптрични очила..
  2. Искате повече бонус точки още сега? Абонирайте се за нашия бюлетин и получете 50 бонус точки!
  3. Тагнете ни във Facebook или Instagram (@lentiamo) и използвайте hashtag-а #Lentiamo, за да споделите кой е любимия ви продукт. После ни изпратете съобщение със своя пост и ще получите 50 бонус точки!
  4. Улеснете влизането в сайта - ако се регистрирате или свържете Facebook профила си, ще получите от нас 75 бонус точки!

Добре е да знаете: Можете да използвате бонус точките си още от първата си поръчка, не е необходимо да чакате втората. А ако не искате да ги използвате наведнъж, това също не е проблем!

Точките ви ще бъдат начислени в акаунта ви и ще можете да ги използвате, когато пожелаете. Те ще са валидни за цяла година.

В Lentiamo имате право да използвате бонус точките при направата на поръчка. Можете да се възползвате от бонусната програма веднага след първата поръчка и да използвате бонус точките, които сте получили с тази поръчка. Имайте предвид, че няма да можете да използвате бонус точките, които са ви останали от първата поръчка, за втората такава, освен ако първата поръчка не е изпратена преди 14 дни и вече е заплатена.

Пазарувайте сега и събирайте точки →

 

Моля имайте предвид, че чрез тагването на Lentiamo във всеки един пост във ваш акаунт в социалните мрежи, вие давате право на Lentiamo да използва поста/снимката. Програмата за лоялност е достъпна само за клеинти на Lentiamo.