😎 Сега: Разпродажба на слънчеви очила Lentiamo

Вход

Контактни лещи Acuvue

Контактните лещи Acuvue на Johnson & Johnson са сред най-предписваните меки контактни лещи в света. Семейството на Acuvue предлага множество възможности за избор, подходящи за всички очи и зрителни увреждания, от двуседмичните лещи Acuvue Oasys и месечните Acuvue Vita, до ежедневните лещи за еднократна употреба 1-Day Acuvue Moist и много други.

Двуседмичните контактни лещи Acuvue

Двуседмичните контактни лещи са удобен и практичен избор. Сред продуктовата гама на Acuvue можете да намерите:

  • Популярните Acuvue Oasys с Hydraclear Plus, направени от силикон-хидрогел с изключителна дишаща способност. Двуседмичните Acuvue Oasys се предлагат и за астигматизъм и пресбиопия.
  • Лещите Acuvue 2 с UV защита и светлосин оттенък за по-лесно боравене.
  • Уникалните фотохромни Acuvue Oasys с Transitions, първите контактни лещи, които автоматично се адаптират към променящите се условия на осветление.

Дневни контактни лещи Acuvue

Acuvue предлага също пълна линия ежедневни лещи, идеалният избор за тези, които предпочитат по-хигиенично решение за еднократна употреба:

  • Световноизвестните 1-DAY Acuvue Moist, хидрогелни лещи, изработени с технология за заключване на влага Lacreon, която осигурява дълготраен комфорт и свежест през целия ден. Acuvue Moist също се предлагат за астигматизъм и мултифокал.
  • Acuvue TruEye, ежедневните лещи от силикон-хидрогел с изключителна кислородна пропускливост, изработени от лек материал, който предотвратява зачервяването на очите. Снабдени с UV филтър, който блокира 90% от UVA и почти 99% от UVB лъченията.
  • Иновативните Acuvue Oasys 1-Day с технологията HydraLuxe, предназначена да намали напрежението в очите и симптомите на синдром на сухото око, благодарение на силиконово-хидрогелния материал. Acuvue Oasys 1-DAY for Astigmatism са също достъпни.

Поръчайте сега вашите контактни лещи Acuvue на страхотни цени от Lentiamo. Попълнете параметрите си и ги получете на вратата си с няколко прости щраквания.

Период на подмяна

Вид

Производител

Марка

  • Марка

    Acuvue

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и за всички очила от колекцията Lentiamo.

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 4,90 лв. лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 1620 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

Страхотни са от сайта. Винаги помагат, дават отстъпки, а с точните може да се взимат допълнителни неща. :)
Fast delivery, everything correct.
Препоръчвам! Обслужването е на ниво. Получихме обратна връзка когато ни се наложи. Продуктът ни беше доставен бързо. Качествени продукти.