4,9 Оценка

Вход

Очила за компютър

Защитните очила за компютър станаха незаменим аксесоар на съвременното работно място и домашния офис. Но и не само там. Те все по-често се използват и вечер пред телевизора и мобилния телефон. И това е правилно! Синият филтър е добра, практична и естетична защита за очите ни от вредната синя светлина на екрана.

Какво представляват защитните очила за компютър и как предпазват очите ни?

Предпазващите очила за компютър са елегантен и надежден аксесоар, защитаващ ни от синята светлина, излъчвана от екраните на Вашият мобилен телефон, компютър, таблет и телевизор. Защитните очила за компютър стават все по-популярни, тъй като проучванията установяват колко вредна може да бъде синята светлина за очите както на децата ни, така и за нас самите.

Тя прониква в ретината средно до 10 часа по време на нормален работен ден, което в дългосрочен план може да доведе до дигитална умора на очите, лошо качество на съня и увреждане на ретината. Очилата за компютър блокират тези лъчи и не им позволяват да достигнат до окото ви.

Къде мога да закупя ефикасни очила за компютър?

В Lentiamo можете да избирате между безброй защитни очила за компютър. Всички те са оригинални, произведени при най-стриктни условия. Ако търсите чифт вече готови за носене компютърни очила, ви препоръчваме колекция очила за компютър Lentiamo , неподвластни на времето рамки и отлични лещи, създадени от нашия екип от опитни оптометристи с помощта на най-новите технологии и най-доброто съотношение качество/цена, или достъпните Колекция очила Blue Light на Meller, проектирани с усет за най-новите модни тенденции.

Освен това от Lentiamo можете да получите всички диоптрични очила със специално покритие против синя светлина. Просто изберете предпочитаната от вас рамка и я персонализирайте с няколко кликвания с желаните лещи, оттенък, покритие и много други!

Вид

Марка

Форма на рамката

Цена

Размер

Зареди повече продукти

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и за всички очила от колекцията Lentiamo.

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 4,90 лв. лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 1373 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

Много съм доволна от обслужването.
Много бавна доставка иначе лещите са супер. Ползвам тази марка редовно
Доставката беше бърза и в срок.Може да се желае още по опаковката.Липсва сертификат и гаранционна карта на продукта.