До 15% отстъпка за контактни лещи Lenjoy

Вход

Запознайте се с Ester Sanchéz, регионален мениджър за Испания

Тя идва от Канарските острови, изучава „Социални медии“, обожава книгите на Паоло Куельо, салсата и пътуването. Ester Sanchéz, нашия регионален мениджър за испанският ни онлайн магазин (Lentiamo.es) е жена с много лица. Нека се запознаем с някои от тях.

Пет въпроса за Ester

Работиш в екипа на Maternia от 2 години и половина. Как попадна тук?

Преди да се запозная с контактните лещи, работех в компания в отдел за изгубени вещи. Работата беше изпълнена с много стрес и когато видях обявата за работа от Maternia си казах: „Обслужване на клиенти, преводи, без да е необходимо да говоря чешки език…“, не се поколебах нито за секунда. И когато бях одобрена за позицията, решението беше взето веднага :)

Идваш от Канарските острови в Прага преди 3 години. Какви са според теб разликите между тези две държави?

Почти всичко е различно! Особено начина, по който хората комуникират помежду си. В Испания е изключително лесно и напълно нормално да започнеш разговор с всеки и навсякъде. За мен беше истинско предизвикателство да се сдържам и да не разговарям с всички тук. Чехите са по-резервирани в това отношение, но истината е, че след като веднъж ги спечелиш, те са страхотни приятели и колеги.

Като наш мениджър за Испания, можеш ли да ни споделиш как хората купуват контактни лещи там? Кои са по-популярни – еднодневните или тези за продължително носене? Какво предпочитат да носят испанците – лещи или очила?

В началото беше трудно с Испания. Хората там не са свикнали да пазаруват нещо онлайн, не само контактни лещи. Но сега всичко е коренно различно. Най-популярните контактни лещи в Испания са месечните – Biofinity, Acuvue Oasys и Air Optix Aqua. И понеже Испания е слънчева страна, хората носят слънчеви очила, а под тях – контактни лещи.

Какво обичаш да правиш в свободното си време в Прага? Какви забавления намираш тук, далеч от родната Испания?

По-голямата част от времето ми е заето с университета, изучавам социални медии и фирмен мениджмънт. Доставя ми удоволствие да ходя на опера или да чета. Обожавам Paolo Coelho и Ángelo Becerra, които са много популярни в Испания и Латинска Америка. Обичам да плувам и много ми липсва морето… Друга моя страст е пътуването. Старая се всеки уикенд или празник да пътувам на нови места. Семейството ми ми липсва, разбира се, но благодарение на технологиите се виждаме и чуваме поне веднъж седмично.

И задължителният въпрос накрая – какво би казала на нашите клиенти?

Работя в онлайн магазин Lentiamo.es от самото му начало и мога да видя колко много сме постигнали и колко много сме се развили досега. Благодарна съм на всички наши клиенти, че се връщат при нас, без тях труда ни щеше да е напразен. Благодаря ви за подкрепата и доверието. Ние в Maternia работим усилено за вас!

Запознайте се още и с Маркета, нашият специалист анализатор на данни!

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти