Lentiamо има рожден ден! До 40% отстъпка

Вход

Кои цветни контактни лещи са най-подходящи за вас?

Цветните контактни лещи са толкова популярни и модерни. Много от нас вече са опитвали да носят цветни лещи, например на Хелоуин или на карнавал. Някои ги носят често, за да подобрят естествения цвят на очите си или да им придадат изцяло нов вид!

Има много различни видове цветни контактни лещи: подобрените нюанси усилват естествения цвят на очите, докато наситените нюанси променят цвета на очите ни със страховити и екстравагантни модели като зомби очи, змийска кожа или котешки очи. Освен това повечето цветни контактни лещи се предлагат с диоптър, така че е доста лесно да замените обикновените си контактни лещи.

Разберете кои цветни контактни лещи са най-подходящи за ВАС!

Какви видове цветни контактни лещи съществуват?

По принцип има два различни вида цветни контактни лещи – цветни лещи с и без диоптър.

  • Цветните лещи с диоптър коригират миопия (късогледствоs) и хиперметропия (далекогледство), като в същото време подчертават ествествения цвят на очите или го променят изцяло.
  • Некоригиращите цветни контактни лещи нямат диоптър за корекция на зрението и се носят с козметични цели, за да се промени цвета на очите.
Enhancement tints

 

Подчертаващ нюанс

Както подсказва името, подчертаващият нюанс има за цел да подобри естествения цвят на очите ви. Цветните контактни лещи с този тип нюанс обикновено са най-подходящи за хора, които имат светли очи и искат да направят цвета на очите си по-жив.

Vivid tints

 

Ярък и наситен нюанс

Търсите по-ярки цветове, за да привлечете вниманието на всички около вас? Тогава наситените контактни лещи са точно за вас. Те покриват естествения цвят на очите и го заменят с нов, пъстър цвят. Ярки нюанси се предлагат в голяма гама от цветове.

Crazy tints

 

Crazy контактни лещи

Crazy лещите се характеризират с уникални цветове и модели. Лудостта и екстравагантноста имат приоритет тук: Независимо дали са с вид на дракон, змия или просто различни цветни очи, crazy лещите са правилният избор за всеки костюм за Хелоуин, карнавал или някое друго незабравимо парти.

Какви цветни контактни лещи трябва да изберете за вашите очите?

Цветът на цветните ви контактни лещи зависи от много фактори, като цвета на косата, тона на кожата и вашия личен вкус. Затова трябва да си отговорите на следните въпроси:

Какъв вид искам да постигна? Искам ли очите ми да изглеждат естествено или по-скоро екстравагантно?

След като откриете цветовете, които ви подхождат, забавлявайте се с персонализирането на облеклото, грима и бижутата! Вашият перфектен вид комбинира оптимален комфорт на лещите с модерен стил, който ви кара да се чувствате красиви и различни!

Забележка: Всички контактни лещи, изброени по-долу, се предлагат като лещи с диоптър. Така че лесно можете да прецените дали искате да замените своите контактни лещи с цветни. Моля, обърнете внимание, че ние предлагаме еднодневни, месечни и тримесечни цветни лещи. Прочетете описанията на продукта и намерете лещите, които съответстват на желаното от вас време за носене. Също така винаги проверявайте параметрите на текущите си контактни лещи и се уверете, че желаните от вас цветни лещи съответстват на тези параметри.

Цветни контактни лещи за светли очи

Подобряването на цветовете е по-лесно при светлите очи, защото тези лещи смесват естествения светъл цвят с нещо допълнително от самата леща. Едни сини цветни лещи няма да бъдат толкова забележими върху тъмнокафяв ирис, докато при едни зелени очи, този син цвят ще се забелязва отдалеч.

Цветни контактни лещи за тъмни очи

Колкото по-тъмни са очите ви, толкова по-тъмни или по-ярки и непрозрачни трябва да са цветните ви контактни лещи. Контактната леща, направена за по-светли цветове на очите (синьо или зелено), няма да бъде толкова видима на по-тъмно око.

Цветни контактни лещи като част от специално облекло

Ярки и непрозрачни нюанси покриват изцяло естествения цвят на очите и затова са перфектно допълнение към едно специално облекло. Независимо дали искате да създадете страховит външен вид, crazy лещите задължително грабват погледите. Тъй като цветните контактни лещи, точно както правилния грим, който да съответства на облеклото ви, са от съществено значение, за да се подготвите за незабравима нощ.

Crazy лещите покриват всеки естествен цвят на очите и се предлагат в безброй дизайни.

 

И още нещо: Моля, проверявайте редовно очите си от офталмолог или очен лекар, за да знаете точните си диоптри и да получите съвет, ако искате да смените своите контактни лещи с цветни.
 

 

 

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти