До 15% отстъпка за контактни лещи Lenjoy

Вход

Запознайте се с Georgina Garrigan, нашият графичен дизайнер

Идва от Ирландия, но започва работа в Прага през октомври, 2017. Тя има завидни артистични умения, готви прекрасни ястия, практикува йога и непрекъснато се усъвършенства. А когато има вдъхновение, може да рисува без да спира – всеки ден нова рисунка. И вие бихте искали да имате някой като нея в екипа си, нали? Е, късно е – Джорджина е вече в нашия екип!

5 въпроса за Джорджина

Ти си от Дъблин. Как се случи така, че графичен дизайнер от Дъблин идва да работи в Чехия? Как точно намери нашето предложение за работа?

Винаги съм искала да работя в чужбина и да видя какво е да прекарваш ежедневието си в различна култура. Смятам, че е важно за мен да разширявам кръгозора и да се отделя от еднаквостта на дома, поне за малко (особено, докато съм все още млада и нямам толкова много отговорности). Също така, приятелят ми е Словак и тъкмо започна магистърската си степен в Прага, затова реших да се преместя при него. Намерих обявата за работа в Maternia онлайн. Беше примамлива, така че кандидатствах и стисках палци да бъда избрана!:)

Как изглежда един типичен ден на графичен дизайнер в Maternia?

Ако трябва да бъда честна, няма такова нещо като „типичен ден“. Всеки ден е различен. Тъй като съм единственият графичен дизайнер в офиса, работя по много и различни проекти. Например, един ден мога да работя върху серия от дигитални илюстрации за фирменият блог, на другия ден да обработвам снимки за социалните медии или да създавам mockups за ъпдейт на сайтовете ни. Плюс това ще бъда ангажирана в обработка на видеа и анимации в бъдеще, така че това е една много разнообразна работа.

Живееш отскоро в Чехия, от октомври 2017. Как намираш чехите и различни ли са от ирландците?

През първите си месеци тук работих от вкъщи. Така че нямах възможност да срещна много чехи. От тази година започнах да се интегрирам повече в социалната среда на Прага и все още не съм забелязала много различия. Чехите в Прага са малко по-резервирани в началото, но след като започнеш да комуникираш повече с тях, стават приятелски настроени и се усеща позитивизма в тях. Също така, Прага изглежда мултикултурна столица, по което си приличат с Дъблин.

Имаш ли хоби? Знаем, че практикуваш йога, фитнес и че обичаш да готвиш вегетарианска кухня. Има ли нещо друго, което обичаш да правиш?

Като допълнение към фитнеса и добрата храна, обичам да рисувам в свободното си време. Винаги се опитвам да се усъвършенствам и това определно ми помага в графичния дизайн. Например, в периода юни 2016 – юни 2017 участвах в едно предизвикателство, което се нарича „рисувай всеки ден“ – #draweveryday (рисувах всеки ден в продължение на една година и публикувах рисунките си онлайн). Това определено беше огромно предизвикателство, но ми помогна да открия моя стил в илюстрациите и да си докажа, че мога да направя всичко, което си поставя за цел. Всички илюстрации можете да видите в Инстаграм профила ми @gg_creative.

И един задължителен последен въпрос: Какво би искала да кажеш на нашите клиенти?

Ако търсите надеждно място, от което да пазарувате контактните си лещи, препоръчвам ви да го направите в Maternia. Екипът зад фирменото име е изклюително приятен, работи извънредно много и се интересува непрекъснато от своите клиенти. Винаги са насреща за помощ и съвет, ако имате нужда от такъв.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти