До 15% отстъпка за контактни лещи Lenjoy

Вход

Запознайте се с нашия екип: Peter Purdeš - специалист ценообразуване.

Идва от Прешова, опитът си е натрупал в Бърно, а днес живее и работи в Прага – за нас :wink:. Казва се Peter Purdeš и работата му има една единствена цел – да определи най-добрите цени за вас във всичките ни онлайн магазини. А в свободното си време бяга, готви и ходи на театър. Запознайте се.

Пет въпроса към Peter

Първият ни въпрос е традиционен: Кой си ти, откъде си и какво те доведе в Матерния? Идвам от Словакия, Прешова, където съм отраснал, учил и за първи път се докоснах до маркетинговата сфера, където работя и до днес. Първият ми опит в маркетинга получих в Прешова, след това имах щастието да го доразвия в Бърно и сега продължавам в Прага и Матерния. И тук късмета е главния виновник, че успях да бъда в точното време на точното място.

Знаем, че си бил стажант в сферата на извънкласното образование. Важи ли за теб максимата, че „човек се учи докато е жив“? Продължаваш ли с образованието и сега? Да, вярно е, че съм работил в сферата на извънкласното образование и със сигурност отговарям с „да“, че човек се учи докато е жив. Винаги е от решаващо значение, дали човек иска да направи следваща крачка или не. Според мен в живота винаги има възможности за усъвършенстване. Точно това предавахме на студентите и точно това се стремя да следвам и аз.

Специалист ценообразуване. тази позиция не е много обичайна. Какви са твоите отговорности и как изглежда един твой работен ден? Всеки ден работя върху това, клиентите ни да се възползват от най-добрите цени на пазара. Работните ми дни никога не си приличат, но ако трябва да визуализирам като цяло, то стартирам деня си с проверка на цените, проверка на продажбите на всички наши продукти във всичките ни 15 онлайн магазина. Въз основа на данните, които получавам след това, коригирам цените така, че да бъдат най-изгодни и конкурентноспособни.

Баскетбол, бягане и готвене – хобитата ти са чудесни. Имаш ли още любими занимания? разбира се, имам още любими занимания, но не достатъчно свободно време за тях. С удоволствие чета книги и ходя на театър.

Традиционен последен въпрос към теб – какво би искал да кажеш на нашите клиенти накратко с 5 думи? Опитайте с пазаруването при нас и вече никога няма да искате да пазарувате от друго място. Знам, че това са повече от 5 думи, но е самата истина :)

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти