Извънредна оферта: Спортните слънчеви очила 🔥

Вход

Животът е промяна! Сменете контактните си лещи без притеснения.

Причините за смяна на типа лещи за очи могат да бъдат много.

Купили сте си нови бански и за да постигнете съвършения външен вид ви липсват само онези смарагдово – зелени или принизващо – сини очи? Решението? Лесно е :) Изберете си от широкия ни асортимент цветни контактни лещи. Попълнете параметрите, дадени ви от очния лекар и готово!

Ето пример за друга ситуация – обичате спорта! Не можете без активен спорт.. плуване, гмуркане, езда, бягане, колоездене…Как да си гарантирате максимум комфорт и спокойствие с контактните лещи и тези видове спорт? Изберете еднодневни лещи за очи – причината е, че те минимализират рискът от инфекции. В края на деня просто ще изхвърлите лещите от очите си и с тях всички бактерии. Със сигурност най-добрият избор са еднодневните лещи.

И за да е всичко наред…

Ако носите лещи за очи от известно време, знаете, че контактните лещи не могат да се избират случайно – тези, които са на промоция, тези от рекламите, тези, които приятеля ми носи или тези с по-привлекателната опаковка. Изборът на лещи трябва винаги да е съгласуван с очен специалист. И дори в случаи, когато искате да „опитате нещо ново“, попитайте първо офталмолог. Той ще измери параметрите на очите ви, ще ви посъветва, а вие няма да съжалявате и ден, че очите ви парят, дразнят или не виждате добре.

Накрая, когато сте сигурни какво търсите, свържете се с нас. Ние сме тук за вас! Ще ви обясним възможностите, ще отговорим на всичките ви въпроси и в допълнение ще изпратим лещите ви възможно най-бързо.

Представяме ви и една друга наша статия, където можете да прочетете повече информация за контактните лещи и използването им. Спокойно разгледайте информацията, изпратете ни въпросите си и така ще сте сигурни, че сте направили най-доброто за вашите очи.

Ако статията ви е допаднала, споделете я с приятели. Може да им е от полза!

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти