Ексклузивни отстъпки 🔥

Вход

Първи цветни лещи? Не се страхувайте!

Обмисляте да носите цветни недиоптрични контактни лещи? Чудесен избор! За да създадем у вас най-добри впечатления, бихме искали да ви дадем някои съвети какво да правите и какво да избягвате при използването на тези лещи.

Прочетете статията и направете равносметка колко грижливи трябва да бъдете при манипулацията с контактните си лещи.

Заложете на сигурността

Не се опитвайте да избирате сами. Всеки от нас няма излишно време за губене и никой не иска да посещава лекар, освен ако не е наистина наложително. Въпреки това, първата консултация и последващото информиране с оптометрист или офталмолог са просто неизбежни! Какви са предимствата? Експерт ще ви обясни кой тип материал е подходящ за вас, ще ви информира за вероятни усложнения, ще ви обясни как точно да се грижите за контактните лещи, ще ви покаже как точно да ги поставяте.

Създаване на подходящи условия

Това е от изключителна важност още от самото начало. Все пак поставяте чуждо тяло в очите си! Ако не го направите както трябва, ще ви отнеме много повече време и ще усетите неприятно чувство. Имате нужда от огледало, добра светлина, чисти и сухи ръце, освежени очи ( изплакнете ги с чиста вода ).

Подгответе се

Въпреки че цветните лещи наистина могат да бъдат „черешката на тортата“ и да ви осигурят впечатляващ външен вид, не ги оставяйте като последна задача в ежедневието си. Лещите могат да се поставят в очите преди да започнете да се гримирате, да си слагате крем и т.н. От друга страна, ще имате достатъчно време пред огледалото, за да се насладите на перфектната си визия и в същото време, ще имате възможност да се уверите, че всичко с лещите в очите ви е наред. Разбира се, в началото трябва да се уверите, че ръцете ви са чисти, за да миниманизирате риска от инфекции.

Да предположим, че и вие като нас се грижите добре за очите си, посетили сте очен специалист и сте се информирали, все пак бихме искали да ви предоставим тези полезни инструкции.

Каним ви да ни споделите преживяванията и опита си като потребители на контактни лещи – коментирайте или ни изпратете снимки с цветните контактни лещи, които изполвате!

Споделете нашите инструкции с приятелите си и помогнете на повече хора да живеят спокоен и приятен живот с контактните лещи!

А сега е време да изберете точния модел цветни лещи за вас!

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти