Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Поставяне на контактни лещи - Стъпка по стъпка (видео)

Поставяне на контактни лещи – Стъпка по стъпка (видео инструкции)

Лесни инструкциии за поставянето на контактни лещи.

Ако това е първият ви опит или само подготовка за използването на лещи, не се притеснявайте. Нашето ръководство е тук за съдействие.

Как да поставите контактните лещи (видео)

Стъпка по стъпка, подробни инструкции за поставянето на контактни лещи

Поставяне на контактни лещи стъпка 1 Стъпка 1: Застанете пред огледалото и подгответе кутийката за лещи, разтвора и апликатор или пинсети, ако използвате акива. Дамите трябва да поставят лещите винаги преди грима си!Поставяне на контактни лещи стъпка 2 Стъпка 2: Не забравяйте да измиете старателно ръцете си и да ги подсушите с чиста кърпа.Поставяне на контактни лещи стъпка 3 Стъпка 3: Отворете кутийката или блистера с контактните лещи и използвайте пръст или пинсети, за да поставите лещата на върха на показалеца си. Проверете дали лещата е ориентирана правилно като внимателно огънете краищата й. Ако страните на лещата не залепнат една за друга, то тя е в правилна позиция. В противен случай я обърнете с помощта на другия си показалец.Поставяне на контактни лещи стъпка 4 Стъпка 4: Използвайте свободния си показалец, за да държите горния клепач, а с друг удобен пръст, дръжте долния клепач. Поставете контактната леща в окото си. бавно пуснете клепачите и мигайте няколко пъти. Контактната леща ще заеме правилното място. Повторете с другото око.Вижте също: Как да свалите контактни лещи (видео)

С помощта на съветите от очния ви лекар и на това видео, съвсем скоро ще използвате лесно контактни лещи и ще заобичате този нов начин на живот. Може би ще има само едно единствено нещо, за което да съжалявате – че не направихте тази промяна по-рано -:)

Харесва ли ти тази статия? Споделете с приятелите си.

Коментари

 • Катрин Н.

  Но на мен лещите ми залепват за пръста и не мога да ги поставя в окото. Как да ги сложа? Вчера цял ден се опитвах. Моля за съвет!

  Отговори
  • Tanya Roydeva Lentiamo.bg

   Здравейте,

   Лещите се съхраняват в разтвор в блистер и след изваждането им от него, веднага се поставят в окото. В случай, че сте получили лещите си по описания начин – в блистер с разтвор, самата леща е хидратирана и не може да залепне. Опитайте да промиете с разтвор за съхранение, след което да поставите лещата в окото си.

   Поздрави!

   Отговори

*Задължителни полета

Прочетете също…

Нови продукти в онлайн магазина ни

Имаме разтвор, произведен ексклузивно за нас, разширихме асортимента със слънчеви очила за деца и добавихме нови лещи с напреднали технологии.

Отвори статията

Най-добрите 10 вдъхновения за Хелоуин грим през 2018

Halloween е едно от събитията, които си заслужава да планирате…

Отвори статията

Какво се случва, когато заспите с контактни лещи в очите си?

Не е тайна сред всички носещи контактни лещи, че е препоръчително те да се свалят преди лягане …

Отвори статията

Какво да правим и какво не с лещите за Halloween

Когато носите контактни лещи, има няколко правила, които трябва да следвате стриктно.

Отвори статията