Можете да поръчате на телефон: 02 4928553

Вход

Не доливайте нов разтвор върху стария!

Какво точно означава „доливане“ на разтвор?

Под „доливане“ на разтвор имаме предвид, че не трябва да се допълва нов разтвор в кутийката за лещи, когато в нея все още има стар такъв. Изключително важно е да се използва винаги пресен разтвор. Видяхте ли вече новото ни предложение Solunate? Solunate е нов многофункционален разтвор, италианско производство, който предлага на потребителите си не само високо качество, но и икономична опаковка на изгодна цена. Голямата бутилка от 400 ml ще ви даде възможност да използвате разтвора 5 дни повече, отколкото популярните разтвори с обем от (360 ml) и то за конкурентна цена.

Защо това е от такова значение? Не просто е от значение, а е наистина важно да се спазва това правило. Не е добра идея да се долива разтвор в кутийката за лещи, защото старият в нея ще разреди дезинфекциозните свойства на пресния разтвор, което може да ви изложи на риск от очна инфекция.

Вече доляхте разтвор? Какво да правите?

Не трябваше да правите това…Сега изхвърлете разтвора веднага. Не позволявайте на очна инфекция да провали празниците ви, защото рискът от нея е наистина огромен. Отгоре на това, новият разтвор, който токущо доляхте, трябва също да бъде изхвърлен.

Как мога да позная, че имам очна инфекция?

Първите признаци на очна инфекция започват с появата на зачервяване, сълзене, замъглено зрение, болка или чувство за чуждо тяло в окото. Ако забележите някои от тези симптоми, незабавно се свържете с очния си лекар.

Не забравяйте да използвате пресен разтвор всеки път, когато извадите контактните лещи от очите си.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти