До 15% отстъпка за контактни лещи Lenjoy

Вход

Контактни лещи? Не са за мен... или може би са?

Нормално е да се разпространяват различни митове за контактните лещи , като например „гарантирана информация“, че хората, които ги използват, са подведени. Надяваме се, че след като прочетете това, ще дадете шанс на лещите и ще изпробвате удобството им върху своите очи. Нека разгледаме най-често срещаните митове:

Те са само за млади и здрави хора!

Това не е вярно. Възрастта никога не е била противопоказание за носене на контактни лещи. От основно значение е способността на потребителя да се грижи за лещите. Интересен факт е, че контактните лещи могат да бъдат чудесно решение при проблеми с очите при бебета. Знаехте ли това? Няма никакви възрастови ограничения за използването на контактните лещи. Напротив, те са подходящи за лечение на много очни заболявания при 90% от хората!

Лещите са подходящи само за хора, които имат нужда от корекция на няколко диоптъра или други очни заболявания…

Контактните лещи се произвеждат в много варианти, за да отговорят на възможно най-много потребности. От голяма полза са, когато се използват за корекция на стандартни очни дефекти – миопия, хиперопия, пресбиопия и астигматизъм. Колко диоптъра имате? – 12? Или може би + 6? Повече? Контактните лещи се произвеждат в изключително широка гама. Дори хората с астигматизъм и пресбиопия могат да намерят чудесно решение в лещите.

Мога ли да нося контактни лещи в моето ежедневие?

Необходимо ли е да бъдете „на линия“ 12 часа на ден? Прекарвате ли повече от времето си в климатизирана среда? Работите ли в задимено помещение? Работата ви на компютър ли е? Имате ли възможност да подремвате за кратко през деня? Плувате ли? Не приемате идеята да сваляте лещите си всяка вечер? … Имате ли други изисквания към контактните лещи? С радост ви съобщаваме, че контактните лещи за подходящи за всички посочени случаи! Открийте и вие магията на лещите!

Плюс това, лещите имат няколко предимства пред очилата – няма опасност от нарушаване на изображението, няма опасносност от замъглени лещи, можете да използвате цялото поле на зрение (включително и периферното зрение) и можете да практикувате любимия си спорт без ограничения. Разширете възможностите на своето зрение! Имаме специална статия по темата. Освен това лещите са и моден аксесоар!… И дори не сме засегнали темата за цветните контактни лещи…

Разбира се, винаги има изключения. Дори и на вас може да се случи така, че след консултация с офталмолог и избор на най-подходящите за вас контактни лещи – е необходимо да се върнете към носенето на очила. Но тогава поне съвестта ви ще е чиста, че ще пробвали с контактни лещи.

Всички в Lentiamo.bg се надяваме, че лещите ще направят живота ви по-лесен и по-приятен!

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти