До 15% отстъпка за контактни лещи Lenjoy

Вход

Запознайте се с екипа ни: Михаела Яновска, заместник - мениджър склад

В офиса си, тя работи с 35 000 пратки месечно, а в личната си градина се бори с градински охлюви :). Михаела Яновска е нашият заместник – мениджър в Нова Бистрице и впечатлява с излъчването на млада и уверена жена. Отдаден градинар, фен на добрите книги, театърът и боулингът, тя ни разказва малко повече за себе си.

Няколко въпроса за Михаела

Откога работиш за Матерниа и какво те мотивира да продължаваш да си част от тази компания? Част съм от екипа на Матерниа вече 2 години и 8 месеца и като че ли се случи по случайност… Тъкмо напусках предишната си работа, когато Радка Беднарова, нашия главен счетоводител, ми се обади и каза, че Матерниа търси нов служител. Започнах 4 дни по-късно :) И все още съм доволна от решението, което взех тогава.

Как изглежда един твой работен ден? Отговорностите ти покриват ли всичките държави, в които оперираме, или само част от тях? Работният ми ден се състои основно в съхраняване, складиране, изпращане на контактните лещи и аксесоари, както и координирането на департамента по пратките, който се състои от 14 служители. Всеки месец изпращаме около 35 000 поръчки, което е значително много и изисква организираност и работа в екип на 100 %. Отговарям за склада ни за всички държави, освен Италия, тъй като там имаме външен склад, откъдето се изпращат пратките за Италия.

Основният ни склад се намира в Канада… в Чешката Канада ☺ Къде би ни завела тук и защо? Възможности за посещение на красиви места в този район има много, особено красиви замъци като Landštejn или наблюдателната кула на Jakub. Вълнуващо преживяване е и колоезденето по маршрут до Rajcherov. Всеки един човек би се насладил на този район, стига да обича природата и почивката.

Знаем, че обичаш градинарството. Разкажи ни малко повече за своята градина? Градинарството е моя начин за релакс. Обичам цветя, но отглеждам и различни зеленчуци и билки. Освен приятно занимание е и ползотворно, защото накрая виждаш плодовете на труда си. Но за да го постигнеш трябва и упорство срещу тукашния враг номер едно на градините – градинските охлюви.

Задължителния ни въпрос накрая – какво ще пожелаеш на нашите клиенти? Оценявам, че избрахте нашия онлайн магазин и че оставате доволни и се връщате при нас. Вярвайте ни, защото ние правим максималното, за да получите всичките си продукти възможно най-скоро. Благодарим ви за подкрепата!

Запознайте се и с Естер, региналният ни мениджър за Испания!

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти