До 15% отстъпка за контактни лещи Lenjoy

Вход

Новина: Разширяваме асортимента си с нови продукти - слънчеви очила!

Имаме диоптри, но искаме да носим и слънчеви очила. И да плуваме… Да шофираме без да се притесняваме от насрещното слънце… Или просто така, защото слънчевите очила са най-добрият аксесоар? Чувствате ли се по същия начин?

В случай, че носите очила с диоптри, сте изправени пред следната ситуация – да ги смените със слънчеви очила, които имат диоптри и които при слънце потъмняват? Или да замените диоптричните си очила със слънчеви такива и да рискувате да не виждате добре… Коя от двете възможности си избирате? Просто забравете и за двете и опитайте с трета възможност :)

Използвайте качествени слънчеви очила и контактни лещи заедно! Така, както правим ние :)

За тези от вас, които носят контактни лещи, изборът на слънчеви очила е изключително лесен. От месец септември можете да намерите маркови слънчеви очила и в нашия онлайн магазин! Понеже държим на качеството и разнообразието, разширихме асортимента си с качествени слънчеви очила от известни марки и на изгодни цени. Ray Ban, Emporio Armani или Oakley вече са на ваше разположение, а скоро ще ви представим и нови имена в бранша. Разбира се, предлагаме само оригинални продукти и някои от тях вече тествахме в Лентиамо. Вижте как да разберете дали слънчевите очила са оригинални. Представяме ви Ray Ban

Какво мислите? Подхождат ли ни?



Можете да направите своя избор – слънчеви очила за дами и за мъже.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти