Вход

Ray-Ban - как да разпознаете оригиналните слънчеви очила?

Стилни, модерни, любими. Слънчевите очила Ray-Ban са приказни… когато са оригинални. В нашите онлайн магазини за качество и оригиналност гарантираме. А ако се нуждаете от слънчеви очила за лятната си почивка, то може да ви потрябва тази статия, как да разпознаете оригиналните слънчеви очила Ray-Ban от репликите. Няколкоминутно четене може да ви предпази от неправилно похарчени пари.

Съвет номер едно: Само пълен комплект Ray-Ban е оригинален!

Опаковка, калъф, кърпичка за почистване и брошура – всичко това трябва да съдържа оригиналния пакет слънчеви очила Ray-Ban. Ако дори една част от този пакет липсва, то най-вероятно става дума за реплика. Ray-ban В същото време обаче, трябва да бъдете внимателни и в случай, че комплекта е пълен. Възможно е отново да става дума за реплика. Например:
  • Логото на горната страна на кутията е принтирано с лошо качество, може да се трие с пръсти.
  • Отстрани на кутията липсва етикет с информация за производителя и модела очила.
  • Липсва лого върху калъфа. Част от логото трябва да бъде изречението 100% UV Protection – Ray Ban – Sunglasses By Luxottica (или в подобно значение).
  • Липсва лого и на кърпичката за почистване – при оригиналните слънчеви очила логото е в червен цвят.

Съвет номер две: Огледайте очилата от всички страни

Вляво на вътрешната страна проверете кода, който обозначава номера и цвета на модела. Кодът започва винаги с буквите RB и четири цифри, след които има няколко други цифри или букви. За да проверите оригиналността на продукта, задайте кода в страницата на производителя www.ray-ban.com. Вдясно на вътрешната страна погледнете надписа Made in Italy или Hand Made in Italy, или на буквите CE, които обаче не са приложими за всички модели. Ако сте закупили диоптрични очила Ray-Ban, на вътрешната страна ще намерите само лого.

Ray-ban Ray-ban

Съвет номер три: Не забравяйте за стъклата и моста над носа.

И тук ще намерите лого при оригиналните Ray-Ban. Върху моста то трябва да е отпечатано, а върху стъклата, ако са слънчеви – логото е на дясното стъкло, а при диоптричните очила (от пластмаса) – на лявото стъкло.

Ray-ban Ray-ban Ray-ban

Съвет номер четири, който всъщност принадлежи на първото място

Бъдете внимателни и купувайте очила Ray-Ban само от сертифицирани дистрибутори. Помнете, че прекалено изгодната цена е подозрителна и обикновено означава, че става въпрос за копие. Не искате да рискувате? Изберете си слънчеви очила Ray-Ban от нас.

Харесва ли ти тази статия? Споделете с приятелите си.

Коментари

Нямам въпроси

*Задължителни полета

Най-продаваните продукти