Лятна разпродажба на слънчеви очила!

Вход

Предимствата на контактните лещи пред очилата в студеният зимен сезон

Тъй като студеното време ще ни съпътства още няколко месеца, решихме, че е добре да поговорим за предимствата на контактните лещи при ниски температури. Много хора носят контактни лещи през зимния сезон, дори при минусови температури. Важно е да знаете, че температурата на тялото ви влияе на температурата на контактните лещи, затова не се притеснявайте, че те могат да бъдат повлияни от сериозен студ.

Ако трябва да сравним контактни лещи с очила, на базата на студеното време, приготвихме списък с най-важните 3 предимства , които имат контактните лещи:

Контактните лещи не се запотяват

В студеното време, поради температурните вариации, стъклата на очилата много лесно се запотяват. С контактните лещи това не може да се случи. Валежите (от дъжд или сняг) не афектират негативно качеството на лещите. Те никога няма да се запотят, а вие ще се наслаждавате на ясно зрение през целия ден. Не забравяйте и че ще имате много по-широко зрително поле, поради липсата на рамки, които да го ограничават. Това е първата причина защо контактните лещи са по-удобни за носене през студените месеци на годината.

Те позволяват да практикувате зимни спортове

За разлика от очилата, контактните лещи могат да бъдат носени изключително лесно и удобно под очилата ви за сноуборд. Обожавате да карате ски, но имате миопия или астигматизъм? Точните лещи под очилата за ски ще ви дадат отлично зрение и ще допринесат за комфорт, който очилата не могат да предоставят. Ще можете да практикувате любимите си зимни спортове с идеално зрение към снежните писти.

Те са в пъти по-удобни

Когато носите контактни лещи и навън е студено, можете да сложите шапката и шалът си така, че да се чувствате максимално комфортно. Поради фактът, че носите лещи, а не очила на лицето си, спокойно можете да използвате дебелите си шал и шапка и да избегнете евентуална настинка. Така дискомфортът, причинен от рамките на очилата, изчезва. През студените месеци ви препоръчваме да носите еднодневни контактни лещи, които поставяте сутрин и сваляте вечер, без нужда от допълнителна грижа.

И така, нека обобщим причините за това защо контактните лещи се препоръчват повече от очилата през зимния сезон. Ако сте фен на зимните спортове, имате късмет, че съществуват контактни лещи, които лесно да носите под очилата за ски. Можете да носите лещи и когато студеното време ви кара да се обличате с по-дебели дрехи и аксесоари. Но като добавка към всичко това, най-важното предимство на лещите е, че те не се изпотяват , когато влезете на топло от студено и обратното, а ще имате ясно зрение през целия ден и навсякъде.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти