Извънредна оферта: Спортните слънчеви очила 🔥

Вход

Запознайте се с Tomáš, Jan, Marko - нашите IT специалисти

Tomáš Horský, Marko Ristič и Jan Hrubeš. Нашите IT специалисти. Точно те са тези, които поддържат всички наши онлайн магазини „живи“ и се справят с всеки проблем мигновено. Въпреки, че са „зад кадър“, днес решихме да ви ги представим, за да ви запознаем с хората, благодарение на които Lentiamo е толкова успешен в цяла Европа!

Зададохме им няколко въпроса:

Как започна работа в Матерния? Случайност или цел беше това за теб?

Tomáš: При мен нещата се случиха така, че за позицията ми каза Tomáš Bártek, текущият маркетинг директор на компанията. Явих се на интервюто и всичко се получи точно така, както искахме.

Jan: Започнах работа в компанията благодарение на обява за работа в интернет. Дойдох на интервю, видях всички тези прекрасни хора и атмосфера, и решението беше взето.

Marko: След като завърших висшето си образование, започнах да си търся работа. Възползвах се от обявата за работа и получих точно това, което винаги съм искал.

В какво по-точно се изразява работата ти в Матерния?

Tomáš: В момента съм ръководител на IT отдела ни, който непрекъснато се разраства, и в същото време програмирам.

Jan: В Матерния работя като програмист и като цяло помагам в поддържането на всички системи и сайтове.

Marko: Работата ми е свързана с всичко, което се отнася до нашите онлайн магазини – поддръжка, интеграция, развитие, иновации.

Изпълнителният директор на компанията е бивш IT специалист. Това предимство ли е за вас?

Tomáš: Бих казал, че е огромно предимство, защото не само разбира всички наши въпроси, а и винаги има точните отговори.

Jan: Със сигурност. Главно и заради чудесните отношения, които имаме. Когато започнах работата си в Матерния, ме чакаха много нови системи и начини на работа, с които да се запозная. Jiří, като човек, който дълго време се е занимавал с програмиране, ми спести много време и притеснения при търсенето на причините на отделни проблеми.

Marko: Дали е предимство? Няма две мнения по въпроса. Задачите ни са на такова ниво, че благодарение на него знаем на момента кое как да направим.

Как релаксирате? С компютър и програмиране или хобитата ви са по-скоро „offline“?

Tomáš: Обичам програмирането, затова го практикувам и в свободното си време. За мен релаксът е баскетболът, бягането и туризмът.

Jan: Колкото по-малко време прекарвам на компютъра в свободното си време, толкова по-добре. Привърженик съм на спорта, пътувам много и с удоволствие, готвя, усъвършенствам се.

Marko: Бих казала, че е 50 на 50. Винаги съм прекарвал много време на компютъра. Понякога, разбира се, правя и други неща като четене, играя волейбол или тенис на маса.

Какво бихте казали на нашите клиенти?

Tomáš: Да се наслаждават на пазаруването си в нашите онлайн магазини.

Jan: Огромно благодаря за всички положителни и отрицателни критики!

Marko: Изключително много оценяваме вашия избор и доверие.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти