Вход

Пазарувайте като професионалист на Black Friday

Кой не обича Black Friday? Големи отстъпки на любимите ви продукти, като например чисто нов телевизор, нови обувки или пък да си подарите нов телефон (старият става все по-бавен, нали?).

Пригответе се, защото е наистина лесно да загубите представа от какво точно имате нужда и от какво всъщност нямате.

Съвети как да пазарувате като професионалист

  • 1. Направете си списък

Напишете си всички неща, които искате да купите. Не отивайте в магазина или онлайн просто така. Има вероятност да вземете неща, които изобщо не ви трябват.

Да си купите нов тостер, който не ви трябва, за 10 лева вместо за 20, не е изгодна сделка, а просто хвърляне пари на вятъра.

  • 2. Определете си бюджет

С вече готовия списък сте една крачка напред, но ако нямате определен бюджет, може би ще похарчите доста повече, отколкото трябва. Или още по-лошо – ще похарчите всички пари още преди да сте купили нещата от списъка си! Създайте приоритет за най-важното.

  • 3. Online или Offline

Ако не ви се чака на дълги опашки, ако не ви се блъска в тълпа хора, тичащи да грабнат последната бройка от продукта, който всъщност вие искате, то тогава онлайн пазаруването е перфектна алтернатива.

Нищо не може да се сравни с пазаруване по пижама, увити в меко, шикозно одеало, пиейки горещия си шоколад.

  • 4. Абонирайте се за нюзлетъри

Това ще ви даде най-добрите оферти. Абонирайки се, ще знаете за специалните предложения преди те да бъдат обявени публично. Подобни оферти обиикновено са предназначени за лоялни клиенти. Например в Lentiamo.bg, нашите лоялни клиенти ще получат всичките ни оферти за Black Friday ден по-рано от официално стартиращата кампания!

Това е гаранция, че всички продукти са налични. Представете си го като предварително изпращане на багажа и чекиране на летището. Какво чувство само, нали? Нарича се V.I.P.

  • 5. Проверете условията за връщане

Те винаги трябва да бъдат едни и същи, без промяна за Black Friday или друга оферта. Но света знае за случаи, когато клиенти имаха оплаквания, че не могат да върнат закупените
на Black Friday продукти, защото условията за връщане са имали леки промени.

Не приемайте за чиста монета обещанията на милия персонал в магазина, а просто се уверете, че сте прочели условията им. Просто за всеки случай.

Насладете се на мечтания Black Friday шопинг.

Харесва ли ти тази статия? Споделете с приятелите си.

Коментари

Нямам въпроси

*Задължителни полета

Най-продаваните продукти