Във връзка с настоящата ситуация бихме искали да потвърдим, че извършваме нашите доставки без ограничения и промени.

Вход

5 съвета как да пазарувате като професионалист на Black Friday

Кой не обича Black Friday? Никой друг ден от годината не ни обещава толкова страхотни отстъпки и ни позволява да получим желаните от нас артикули на изключително намалени цени.

Но наистина ли купуваме само предмети, които ни трябват или които сме искали отдавна? Или Черният петък е само ден, който ни изкушава да харчим пари напразно?).

Пригответе се, защото е наистина лесно да загубите представа от какво точно имате нужда и от какво всъщност нямате.

Съвети как да пазарувате като професионалист

1.Направете си списък

Купувайте предмети, от които наистина имате нужда или сте искали от дълго време. Те включват обичайни вещи като контактни лещи и разтвори, които могат да бъдат закупени в Черен петък на ненадмината цена. Също така има смисъл да използвате Черния петък като добра възможност за коледно пазаруване, като например закупуване на луксозни слънчеви очила за вашите близки като подарък – или за себе си.

2.Пазарувайте това, от което наистина имате нужда

Така можете да получите най-добрите оферти. Чрез записване за бюлетини , можете да получавате промоции, преди да бъдат публикувани публично. Такива промоции обикновено са насочени към лоялни клиенти. Например в Lentiamo.bg, нашите лоялни клиенти могат да получат всички промоции на Черен петък, ден преди официалния ден.

Това ви гарантира, че всичко е на склад и можете да поръчате преди останалите. Мислете за това като приоритетно сваляне на багаж и качване насамолета. Чувството е приятно, нали? Нарича се V.I.P.

3.Направете си списък

Направете списък на нещата, от които наистина имате нужда. Не ходете просто така в магазин или уебсайт и да започнете да разглеждате. Вероятно ще купите няколко неща, които няма да ви трябват.

Купуването на нов тостер, който не ви трябва за 30 лв, вместо за 60 лв, не е спестяване на пари, а изхвърлянето им.

4. Определете си бюджет

Изготвянето на списък е чудесно, но ако нямате бюджет, ще похарчите много пари. По-лошото е, че ще похарчите целия бюджет, преди дори да закупите всички неща от списъка си.

Така че, дайте приоритет на това, което е по-важно.

5. Online или Offline

Ако не ви се чака на дълги опашки, да бъдете блъскани от тълпите в магазина и в крайна сметка да не намерите това, което търсите, пазаруването онлайн е перфектната алтернатива.

Нищо не може да се сравни с пазаруването по пижама докато се гушкаш в мекото си одеяло, пиейки горещ шоколад.
 

Сега знаете как да пазарувате като професионалист. Весело Black Friday пазаруване.



Харесва ли ти тази статия? Споделете с приятелите си.

Леони е ръководител на съдържанието в Lentiamo. Тя изследва медицинско съдържание, обсъжда сложни въпроси с нашите оптици и създава образователни текстове за нашия блог, речник и различни ръководства. Нейната специалност е да направи сложни офталмологични проблеми разбираеми.

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти