Извънредна оферта: Спортните слънчеви очила 🔥

Вход

5 съвета как да пазарувате като професионалист на Black Friday

Създадено от Lentiamo на 28. 10. 2020

Никой друг ден от годината не ни обещава толкова страхотни отстъпки както Black Friday – денят, който ни позволява да получим желаните от нас артикули на изключително намалени цени.

Но наистина ли купуваме само предмети, които ни трябват или които сме искали отдавна? Или Black Friday и Cyber Monday са просто дни, които ни изкушават да харчим пари напразно?

Както знаете, наистина е лесно да загубим представа от какво всъщност имаме нужда и от какво не, така че от Lentiamo сме подготвили 5 съвета, за да ви помогнем да пазарувате като професионалисти по време на Черения петък или Кибер понеделника!

  1. Купувайте само нещата, които искате и от които се нуждаете

    Купувайте предмети, от които наистина имате нужда или сте искали от дълго време. Те включват обичайни вещи като контактни лещи и разтвори, които могат да бъдат закупени по време на Черен петък на ненадмината цена.

    Също така има смисъл да използвате Черния петък като добра възможност за коледно пазаруване, като например за закупуване на луксозни слънчеви очила или чифт диоптрични такива за вашите близки като подарък – или за вас самите.

  2. Регистрирайте се за рекламен бюлетин

    Абонирането за рекламен бюлетин ще ви помогне да намерите най-добрите оферти за годината само с едно кликване. Ако се регистрирате, виждате най-интересните предложения преди останалите! Такива сделки обикновено са насочени към лоялни клиенти.

    В Lentiamo.bg лоялните клиенти могат да видят всички предложения за Black Friday един ден преди официалната начална дата!

    Това гарантира, че всичко е на склад и е на разположение. Помислете за това като приоритетно предаване на багаж на летището. Кара ви да се чувствате страхотно, нали? Ние го наричаме V.I.P. обслужване.
  3. Направете списък

    Направете предварително списък с нещата, от които наистина се нуждаете. Не просто посещаване на магазина или уебсайта и безмислено разглеждане. Така има риск да купите неща, които вероятно няма да са ви полезни.

    Закупуването на нов тостер, който не ви е необходим за 30 лева вместо за 60, не означава само спестяване на пари, но прахосване.
  4. Съставете бюджет

    Съставянето на списък е чудесно, но ако нямате бюджет, в крайна сметка харчите повече, отколкото би трябвало. Още по-лошо, в крайна сметка рискувате да похарчите целия бюджет, преди дори да сте закупили всички елементи от вашия списък.

    Така че наблегнете на приоритетите!
  5. Online или Offline

    Ако не ви се чака на дълги опашки, да бъдете блъскани от тълпите в магазина и в крайна сметка да не намерите това, което търсите, пазаруването онлайн е перфектната алтернатива.

    Нищо не може да се сравни с пазаруването по пижама докато се гушкаш в мекото си одеяло, пиейки горещ шоколад.
     

    Сега знаете как да пазарувате като професионалист. Весело Black Friday пазаруване.



Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти