До 15% отстъпка за контактни лещи Lenjoy

Вход

Помагаме на Миша. Ще се включите ли?

Помогнете заедно с нас на тринайсет годишната Миша, която губи зрението си, да получи специални електронни очила.

До дванайсет годишна възраст, Миша беше съвсем нормално момиче. С любов към спорта и с много други интереси. На Коледа 2016 всичко се променя. След тежка вирусна инфекция, тя започва да губи зрението си, а изследванията показват рядко генетично заболяване, което е нелечимо – Болест на Старгард. Днес Миша не вижда въобще с дясното си око, а с лявото – изключително лошо. За да се върне към нормалния си начин на живот, тя има нужда от електронни очила eSight.

Може би сте чували за тях. През 2015 година в медиите беше разпространена новина за едно друго момиче, Kathy Beitz, което губи зрението си. Именно благодарение на очилата eSight тя успя да види детето си след раждането му, както и за първи път лицето на съпруга си. С очилата eSight Миша ще може отново да спортува, да излиза с приятели на кино или да чете книги.



Защо решихме да помогнем точно на Миша, когато има много други подобни случаи?

Познаваме я лично и историята й ни трогна истински. Като онлайн магазин за контактни лещи знаем много добре какво означава да можеш да виждаш и благодарение на това да имаш качествен живот. Също така знаем, че да загубиш зрението си на прага на възрастта, в която порастваш, тежко може да се сравни и възприеме.

Закупуването на очилата eSight е финансово трудно, здравните осигурновки не ги покриват. Тук помагаме ние. Заедно с вас. 

С всяка поръчка, която направите на 14. февруари, ние ще изпратим на Миша 1% от стойността й.

Искам да поръчам, за да помогна на Миша

Можете да помогнете на Миша по всяко време! Дори без да пазарувате!

Акцията за помощ не спира със Свети Валентин. В обществена, специално създадена акция, водена от Bariéry Account, се събират средства за специален автомобил, който ще улесни живота на Миша, водейки я на редовни прегледи, на училище и на извънкласни дейности.

Всяка поръчка помага. Всяка малка сума допринася.

Номер на сметка / KB account number: 115–5879320277/0100
Номер на сметка във формат IBAN / account number in IBAN format: CZ83 0100 0001 1558 7932 0277
BIC (SWIFT): KOMBCZPPXXX

Помагаме и във Facebook. Раздавайте радост с нас!

Lentiamo & Миша ви благодарят от сърце!

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти