Ексклузивни отстъпки 🔥

Вход

Фотосесия с новите ни модели слънчеви очила, носени от мъжа с най-красиво тяло в света!

Първоначалното ни намерение беше да се снимаме ние с тези слънчеви очила. Но впоследствие решихме да поканим професионалист да го направи.

Моделът ни в Прага беше Michal Gajdošech, притежател на едно от най-красивите тела в света. Освен това е и четвъртият най-красив мъж на планетата! И двете титли му бяха връчени през декември миналата година в Полша на състезанието Mister Supranational. Никога не сме работили с някой толкова успешен преди, затова решихме да поканим Michal и да му зададем няколко въпроса, ей така между снимките.


Определено не сте начинаещ пред камера. От колко време сте модел и как точно започнахте да се занимавате с това?
Когато бях на 16, имах приятелка, която беше модел и непрекъснато искаше да направи фотосесия с мен. Отказвах дълго време, но накрая реших да опитам. Когато станах на 19 се преместих в Прага, мислейки, че една студенстка работа ще ми дойде добре. Осъзнах, че мога да изпратя тези снимки на няколко агенции и го направих. Така стартира всичко.

Виждате ли се като модел и в бъдеще?
Винаги е било само ходи за мен, но хоби, в което съм успешен. Определено се виждам да го правя и в бъдеще, хубаво е да излезеш от ежедневието и работата.

Как изглежда един обикновен ден за теб?
Когато имам свободен ден, ставам около 8.30, закусвам и в 10 часа съм във фитнеса. После обядвам, чувствайки се позитивно, че съм направил нещо хубаво за себе си. Работя след обяд: преглеждам си имейлите, предложенията за работа, кастинги, но всеки ден е различен.


Какво правите в свободното си време?
Когато разполагам с малко свободно време, ходя в парка или карам колело и ролери. Ходя на кино с приятели, на вечеря. Също така харесвам музикалните фестивали. И разбира се тренирам и посещавам уелнес центрове.

Промени ли се живота ви след титлата за мъж с най-красиво тяло на света?
Абсолютно. Получавам все повече предложения, тъй като много хора от бранша вече ме познават. Намирам го за положителна промяна.


По време на снимките споменахте, че носите контактни лещи. Кои предпочитате?
Харесвам еднодневните лещи, много е лесно с тях. Не мога да си представя да нося лещи за по-продължително носене, тъй като ходя на фитнес абсолютно всеки ден.

Предполагам всеки иска да има вашето тяло. Ще споделите ли каква е тайната за постигането на тази форма?
По-скоро става дума за упоритост, отколкото за формула за успех. Много внимавам и с какво се храня.

Благодарим Ви за интервюто и успех!

Photo: archiv Michal Gajdošech, Instagram

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти