Ексклузивни отстъпки 🔥

Вход

Най-популярните контактни лещи в света? Това са ACUVUE!

Как контактните лещи Acuvue на компанията Johnson & Johnson придобиха такава популярност?

Като винаги са с една крачка напред. Точно така успяха лещите Acuvue на Johnson & Johnson.

Технологията, която използват, позволи на тези лещи да бъдат по-приятни и по-удобни за носене във всеки аспект. Нека погледнем по-подробно.

Технологиите, които държат контактните лещи Acuvue крачка преди останалите.

HYDRACLEAR®: Вземете 100% кислород

HYDRACLEAR® прави носенето на контактни лещи наистина приятно. Това е нов силикон-хидрогел, който Johnson & Johnson разработиха. Има почти 100% кислородна пропускливост – така очите абсорбират същото количество кислород, носейки лещите, както когато са без тях.

В нашият онлайн магазин предлагаме тази технология в лещи като Acuvue Oasys за 14 дневно използване.

LACREON® овлажняват перфектно през целия ден

С LACREON® технологията, ние предлагаме еднодневни лещи 1 Day Acuvue Moist Acuvue лещите имат продължителна хидратация, дори и да ги поставите в 6 сутринта и да ги свалите чак вечерта. На края на деня, когато останалите видове лещи започват да предизвикват определени неудобства тези не само са на мястото си, но и са все така хидратирани.

Acuvue = отличен UV филтър

Разбира се, всички контакти лещи Acuvue предлагат и UV защита като стандартно блокират до 98% от UVВ лъчите и поне 85% от UVA лъчите. Ежедневните лещи 1 Day Acuvue TruEye са най-добрите еднодневни контактни лещи на пазара в това отношение.

ASD технология: Контактни лещи за астигматизъм

ASD: Acuvue Astigmatic лещи са много популярни заради необикновената си технология. ASD (Accelerated Stabilisation Design) предпазва от въртене и движение на лещите по време на мигане, като ги поддържа в една позиция. При астигматизмът, където това движение на лещата може да доведе до замъглено зрение, тази технология е от съществено значение.

Да опитам ли с Acuvue?

Интересувате се от технологиите, използвани при производството на лещите Acuvue,но още не сте ги пробвали? Попитайте офталмолога си при следващата консултация.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти