Вход

Най-популярните контактни лещи в света? Това са ACUVUE!

Как контактните лещи Acuvue на компанията Johnson & Johnson придобиха такава популярност?

Като винаги са с една крачка напред. Точно така успяха лещите Acuvue на Johnson & Johnson.

Технологията, която използват, позволи на тези лещи да бъдат по-приятни и по-удобни за носене във всеки аспект. Нека погледнем по-подробно.

Технологиите, които държат контактните лещи Acuvue крачка преди останалите.

HYDRACLEAR®: Вземете 100% кислород

HYDRACLEAR® прави носенето на контактни лещи наистина приятно. Това е нов силикон-хидрогел, който Johnson & Johnson разработиха. Има почти 100% кислородна пропускливост – така очите абсорбират същото количество кислород, носейки лещите, както когато са без тях.

В нашият онлайн магазин предлагаме тази технология в лещи като Acuvue Oasys за 14 дневно използване.

LACREON® овлажняват перфектно през целия ден

С LACREON® технологията, ние предлагаме еднодневни лещи 1 Day Acuvue Moist Acuvue лещите имат продължителна хидратация, дори и да ги поставите в 6 сутринта и да ги свалите чак вечерта. На края на деня, когато останалите видове лещи започват да предизвикват определени неудобства тези не само са на мястото си, но и са все така хидратирани.

Acuvue = отличен UV филтър

Разбира се, всички контакти лещи Acuvue предлагат и UV защита като стандартно блокират до 98% от UVВ лъчите и поне 85% от UVA лъчите. Ежедневните лещи 1 Day Acuvue TruEye са най-добрите еднодневни контактни лещи на пазара в това отношение.

ASD технология: Контактни лещи за астигматизъм

ASD: Acuvue Astigmatic лещи са много популярни заради необикновената си технология. ASD (Accelerated Stabilisation Design) предпазва от въртене и движение на лещите по време на мигане, като ги поддържа в една позиция. При астигматизмът, където това движение на лещата може да доведе до замъглено зрение, тази технология е от съществено значение.

Да опитам ли с Acuvue?

Интересувате се от технологиите, използвани при производството на лещите Acuvue,но още не сте ги пробвали? Попитайте офталмолога си при следващата консултация.

Харесва ли ти тази статия? Споделете с приятелите си.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти