Разтвор Solunate 50 ml безплатно с Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Вход

Lentiamo състезание за грим-маска 2018

Най-голямото състезание за грим и Halloween 2018 започва на 10 септември и приключва на 31 октомври. Търсим най-креативните превъплъщения.

Участвай и спечели:

 • 1-во място = 1,000€
 • 2-ро място = 500€
 • 3-то място = 250€

Състезанието ще се проведе на два етапа. Вижте повече информация как да участвате.

Етап 1

Започваме на 10 септември и до 23 септември всеки от вас може да ни изпрати креативна грим-маска. Не е задължително да бъде на тема Halloween, но е препоръчително. Всеки може да участва като качи своя снимка с грим-маска в Инстаграм профила си и ни тагне със следното: #LentiamoAwards & @lentiamo. Ако имате видео в Youtube канала си, можете да участвате и с него, като ни тагнете със същия хаштаг и ни изпратите линк към видеото!

Изборът на топ 10-те участника, които отиват на втори етап, ще бъде направен от специално Lentiamo жури.

Етап 2

Между 1-ви и 8-ми октомври всички вие, топ 10 финалисти, можете да създадете грим-маска с цветните/crazy лещи и да го запазите като снимка или видео, след което да ни го изпратите до 8-ми октомври. Всички събрани материали от топ 10 финалистите ще бъдат качени на нашите сайтове на 9.10, където хиляди хора ще могат да дадат своя глас за техния фаворит. Селекцията от тримата победители ще бъде направена на базата на събрания вот до 31.10.2018.

Освен това, всички гласували ще бъдат възнаградени с ваучер за 15% отстъпка на crazy лещи в нашия онлайн магазин!

Правила и условия:

 • Състезанието се провежда от Lentiamo s.r.o.и всички 15 сайта на фирмата, в 15 различни държави, във Фейсбук и Инстаграм и не е спонсорирано от Фейсбук или Инстаграм по никакъв начин. Печелившите ще бъдат общо 3 на брой.
 • Състезанието стартира на 10 септемри и приключва на 31 октомври.
 • Победителите ще бъдат обявени в рамките на 3 работни дни след приключването на играта.
 • Всички участници ще бъдат избирани според оригиналността и креативността на поста си, както и според броя на събраните гласове.
 • Само един вот от един и същ IP адрес ще бъде зачетен.
 • Наградата ще бъде изпратена по банков път и печелившите трябва да предоставят банкова сметка за целта.
 • Снимките/видеата ще бъдат оценявани според това колко добре показват вашия артистизъм, талант, презентация и качество на самата снимка/видео.
 • Участниците ще запазят авторските права върху подадените си записи, но с участието си, всички те дават лиценз на Организатора за безвъзмезден лиценз за редактиране, публикуване и използване на всяка публикация във всяка и всички медии за рекламни и новинарски цели. Организаторът си запазва правото да публикува публикации (включително части от записите), въпреки че публикуването не означава непременно, че участникът е спечелил награда.
 • Участниците трябва да бъдат на възраст 18+ години, за да могат да участват в състезанието.
 • Всички гласували ще получат ваучер за 15% отстъпка на цветни контактни лещи.
 • Организаторът изрично си запазва правото да прекрати състезанието без предварително известие и без да посочи причини. Това се отнася по-специално за причини, които биха нарушили или предотвратили планираното протичане на томболата.
Целият екип на Lentiamo ви желае успех и незабравими емоции! #LentiamoAwards


Last update: 28.11.2018

И сега… Искаме да ви представим нашите 3-ма победители от LentiamoAwards 2018 и да поздравим най-искрено:

1-во място @chaokomaker от Испания

2-ро място @mirellamareva от България

3-то място @denuuusik от Словакия

Огромни благодарности за участието, за гласуването и за отделеното време да направим това състезание така успешно! Останете на линия! Следващото предизвикателство наближава!

Lentiamo Awards Winners

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

  Нямам въпроси

  *Задължителни полета

  Най-продаваните продукти