Вход

Контактни лещи и езда! Възможно ли е?

Обичате ли ездата? Наслаждавате ли се на любимия си спорт заедно с контактни лещи?

Ако отговорът е да, вероятно сте запознати със следния сценарий:

  • Яздите в тъмното, чудейки се дали някой не е измислил вече самопочистващи се очила, защото в момента с тях не виждате нищо.
  • Усещате рамките на очилата си и ви боли докато се опитвате да нагласите максимално добре каската си върху тях.
  • Опитвате се да се съсредоточите и да се насладите на времето в конната зала, но очилата така продължават да ви пречат.

Имали ли сте подобни преживявания?

Нека се запитаме защо е необходимо да разваляме една от най-красивите гледки – тази, когато яздим кон, като не позволим на очите си да виждат ясно и чисто? Замисляли ли сте се да опитате с контактни лещи? Няма да съжалявате!

Контактните лещи са създадени за активни хора, отдадени на своето хоби и стремящи се да вземат максимума от живота.

С тях освен, че ще сте предпазени от горепосочените неудобства, ще имате и достатъчно предимства, за да се насладите спокойно на ездата си. За разлика от очилата, контактните лещи не ограничават периферното ви зрение. Също така няма нужда да се притеснявате, че очилата ви ще паднат и според закона на Мърфи, конят ви ще стъпи точно върху тях… 

Естествено, ние ви препоръчваме да използвате познати лещи, такива които вече сте носили и които са ви удобни. При конната езда е налице количество прах, затова е хубаво да се използват еднодневни контактни лещи, които след ездата спокойно можете да изхвърлите.

И за да сте сигурни, че замърсяванията с прах няма да ви изненадат неочаквано, снабдете се с малка опаковка разтвор , който ще ви спаси при евентуален проблем. Пролет е, сезонът на ездата е в разгара си, затова не се колебайте и поръчайте контактните си лещи още днес! Ако вече сте поръчвали от нас и имате натрупани бонус точки, можете да вземете разтвор напълно безплатно. Разгледайте нашата бонус програма

Приятелите ви също могат да бъдат заинтересувани от контактните лещи и ездата. Направете живота им по-лесен като им изпратите линк към тази статия. Или просто я споделете във Facebook.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти