Извънредна оферта: Спортните слънчеви очила 🔥

Вход

Знаете ли как да изберете правилните спортни слънчеви очила?

Как да изберете спортни слънчеви очила?

Топ спортистите са наясно. Спортните очила трябва да са регулируеми във всички посоки, трябва да имат аеродинамична форма, 100% оптична корекция и усъвършенствана анти-мъгла опция. А ако спортуваме само за радост? Можем ли да си купим спортни слънчеви очила за релаксиращо бягане, ски, колоездене, алпинизъм или туризъм? Можем. Вижте в следващите параграфи как точно да изберте правилните очила.

На първо място следвайте принципа „Безопасност на първо място“

Твърдост, издръжливост, функционалност. Първите три параметъра, които да имате предвид при избора на спортни очила. Очилата трябва да издържат на движение, не трябва да се плъзгат по носа и да падат. В случай на някаква повреда, трябва да останат безопасни за очите. Пластмасовите рамки са по-добрия избор в сравнение с металните, които при падане могат да се счупят и да се забият в лицето или очите. Пластмаса (поликарбонат) изберете и за стъклата – в случай на падане, в повечето случаи те ще се счупят на отделни фрагменти без остри части.

Не забравяйте за UV защитата

През лятото колоездене, през зимата ски или сноуборд. Или пък туризъм или голф. Общото между всички тях е, че сте винаги навън, изложени на слънце.При избора на спортни слънчеви очила вземете предвид и характеристиките им за предпазване от UV лъчи. Със сигурност опасността от тези лъчи не е само през лятото, когато слънчевите дни са най-много. И през есента и зимата UV лъчите могат да увредят зрението. През зимата например отражението на лъчите в снега е потенциална опасност. Спортните слънчеви очила са подходящи за ски пистите, за ски бягане или за каране на кънки. Изберете слънчеви очила с UV филтър 400 – точно този филтър не позволява радиация с дължина на вълната по-ниска от 400 nm и гарантира 100% защита срещу всички съществуващи ултравиолетови лъчи.

Нашите предложения за спортни слънчеви очила

Спортните слънчеви очила Oakley и Arnette ще отговорят на всичко написано по-горе. Освен това са и дизайнерски. Имаме ги в дамски и в мъжки вариант, а с контактни лещи си пасват наистина идеално.

Не пропускайте важни новини!

Абонирайте се за нашите новини!

Коментари

    Нямам въпроси

    *Задължителни полета

    Най-продаваните продукти