До 15% отстъпка за контактни лещи Lenjoy

4,9 Оценка

Вход

Слънчеви очила за голф

Слънчевите очила могат да предпазят очите ви, да подобрят зрението ви и да подобрят представянето ви от началото до последната дупка. Спортните слънчеви очила се предлагат в различни стилове и дизайни с много специфични характеристики за играчите на голф.

Нуждая ли се от слънчеви очила, за да играя голф?

Слънчевите очила за голф са необходими, за да предпазят очите ви от вредните UV лъчи, вятъра и нежеланите отпадъци на игрището. Те могат да ви помогнат да проследите траекторията на топката по фарватера без неприятни отблясъци и примигвания. Освен това много слънчеви очила за голф могат да повишат остротата на зрението, като усилят контраста и подобрят възприемането на дълбочината.

Поляризираните слънчеви очила по-добри ли са за голф?

Поляризираните слънчеви очила са идеални за намаляване на отблясъците от вода, бордове и други отразяващи повърхности. Въпреки това някои играчи на голф предпочитат неполяризирани лещи, особено по време на игра. Отблясъците могат да помогнат да се определи ъгълът на наклон и да се постигне по-точен пут. В крайна сметка изборът на поляризирани лещи се свежда до лични предпочитания.

Какъв тип слънчеви очила трябва да използвам за голф?

Най-добрите слънчеви очила за голф ви помагат да играете по-добре, като същевременно предпазват очите ви. Откриването на идеалния чифт се свежда до това какво е важно за вас. Защитата от слънцето е най-важният фактор, докато цветът на лещите, материалите и стилът са личен избор. Можете да намерите слънчеви очила, които подхождат на формата на лицето ви за постигане на още по-персонализиран вид.

Най-добрият цвят на лещите за слънчевите очила за голф

В идеалния случай слънчевите очила за голф повишават контраста и подобряват възприемането на дълбочината. Много играчи на голф предпочитат кафевите лещи по тази причина. От друга страна, сивите лещи или зелените лещи предлагат по-естествено предаване на цветовете, но могат да намалят контраста, ако имат много тъмни оттенъци. Огледални или поляризирани лещи могат да бъдат от полза за по-добро зрение на игрището. Марки като Oakley предлагат много стилни и издръжливи варианти за играчи на голф и спортисти.

Кои професионални голфъри носят слънчеви очила за голф?

Въпреки че слънчевите очила могат да подобрят зрението ви по време на игра на голф, не всеки професионален играч на голф играе със слънчеви очила. Всеки сантиметър е от значение на елитното ниво и слънчевите очила могат да повлияят на зрението при променяща се светлина и метеорологични условия. Затова някои правят личен избор да се откажат от слънчевите очила, докато се състезават.

Някои известни професионални голфъри, които са били забелязани да играят със слънчеви очила, включват Michelle Wie West, Adam Scott, Paula Creamer и Phil Mickelson.

Вид

Марка

Видове стъкла

Форма на рамката

Цена

Размер

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и за всички очила от колекцията Lentiamo.

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 4,90 лв. лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 1458 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

Харесва ми сайта и обслужването. Поръчката пристигна в рамките на 3 работни дни.
!
Доволна съм от сайта, бърза доставка и винаги има наличности.