4,9 Оценка

Вход

Правила и условия за връщане на закупен продукт

Гаранция за връщане на заплатената сума в рамките на 30 календарни дни!

Можете да върнете продукт, който сте поръчали от нас, в рамките на тридесет (30) календарни дни след като сте получили потвърждението на поръчката, без неустойка. Ние приемаме връщането на контактни лещи, слънчеви очила или други аксесоари само в оригиналната опаковка и с непроменен външен вид. Изключение се прави, ако продуктът е дефектен и искате да подадете жалба.

Причините за връщане могат да бъдат:

  • вашата рецепта се е променила междувременно и бихте искали да замените продукта / продуктите
  • не сте доволни от качеството на закупения продукт
  • слънчевите очила не ви пасват
  • променили сте решението си и просто искате да върнете продукта
  • срокът на годност на продукта изтича преди да имате възможност да го използвате
  • продуктът има дефект
  • направили сте поръчката по погрешка

Онлайн разрешаване на спорове

Европейската комисия предоставя платформа за свободен достъп за разрешаване на онлайн конфликти между клиента и нас, без да се налага да се прибягва до съда чрез намеса на трета страна, наречена Орган за разрешаване на спорове, действащ като посредник между двете страни. Можете да получите повече информация тук.

Как да върнете продукт?

1)Уведомете ни, че искате да върнете продукт

Изпратете имейл на returns@lentiamo.bg, като ни информирате, че искате да върнете продукт или поръчката си. Препоръчваме ви да добавите данните на поръчката, номера й и името на продукта, който желаете да върнете. Ако продуктът има дефект, моля, прикачете и снимка. Този имейл трябва да бъде изпратен в рамките на 30 дни от получаването на потвърждението за изпращане на поръчката. Ако 30-дневният период завърши през уикенд или национален празник, той ще се счита за приключил на следващия работен ден.

Ако е по-удобно за вас, обадете се на екипа ни за обслужване на клиенти и ни уведомете за връщането на продукта по телефона. Можете да се свържете с нас на 02/4928553.

2) Опаковайте продукта и изчакайте куриер

След като се свържете с нас с молба за връщане на продукт, моля, уверете се, че продуктът или продуктите са внимателно опаковани и сте избрали правилната опаковка, за да избегнете повреда по време на транспортирането. Моля, отпечатайте потвърждението на поръчката, която връщате. Номерът на вашата поръчка трябва да бъде написан върху опаковката на изпратения от вас пакета, а не върху опаковката на самия продукт.

Внимание – приемаме обратно само неотворени опаковки с продукт, опаковки с ненарушена цялост и неизползвани продукти. Продуктът трябва да бъде върнат във вида, в който е бил получен от вас първоначално.

Поради хигиенни причини не можем да приемем обратно разтвори за контактни лещи или капки за очи, ако капачките им са повредени или отворени.

Ако върнатият продукт е повреден, с признаци на износване, слънчевите очила или корпуса / аксесоарите са повредени или липсват, или оригиналната кутия за лещи е била отворена или смачкана (и съответно продуктът не може да бъде продаден като нов продукт), продавачът си запазва правото да предложи само частично възстановяване или да го откаже в зависимост от размера на щетите, оценени от продавача.

3) Отпуснете си и очаквайте възстановяване на заплатената от вас сума.

Ще изпратим сумата по сметката ви в рамките на 30 дни от деня, в който върнатия продукт стигне до нашия отдел за връщане на продукти. Възстановяването на стойността на продукта ще бъде извършено по банков път в рамките на не повече от 30 календарни дни от връщането му. При първоначален контакт с нас, моля да посочите IBAN на банковата ви сметка и BIC/SWIFT код, ако има такива.

За повече подробности относно връщането на продукт, моля свържете се с нас по електронна поща или на посочения в сайта ни телефонен номер.

За да завършите формуляра за връщане на продукт с цялата необходима информация и снимки, кликнете върху червения бутон по-долу.

Последна актуализация на информацията бе направена на 07.10.2018

Формуляр за връщане на продукт