Във връзка с настоящата ситуация бихме искали да потвърдим, че извършваме нашите доставки без ограничения и промени.

Вашият правилен избор

Lentiamo е екип от професионалисти, които са ентусиазирани да предоставят избор и качествено обслужване на своите клиенти.

Otto Wichterle е изобретил контактните лещи в бивша Чехословакия. Нашата компания в Република Чехия и UK е свързана както с историята на контактните лещи, така и с тяхното бъдещо разпространение.

Европа е нашият дом

Обслужихме първите си клиенти през 2008. Днес ние сме сред най-големите компании за продажба на контактни лещи в Европа. Можете да ни откриете в 16 държави – Чехия, Словакия, Австрия, Германия, Швейцария, Италия, Великобритания, Франция, Белгия, Дания, Швеция, Испания, Гърция, Румъния, Холандия и в България.

Ние винаги даваме нещо допълнително

Това са само четири от всички причини, поради които пазаруването от нас е лесно като детска игра.

За да получавате най-новата информация, мнения и съвети за пазаруване от света на контактните лещи, регистрирайте се за нашия редовен информационен бюлетин, последвайте ни във Facebook и Instagram, и четете нашия блог.

Вие владеете нашия свят

Ние сме най-големият сайт за продажба на контактни лещи в Централна Европа и един от най-големите сайтове в цяла Европа. Но ние никога не забравяме тайната на нашия успех: Вие, нашите клиенти, владеете нашия свят. Всичко, което правим, го правим за Вас. Благодарение на Вас ние успяваме. Имаме над 1 милион поръчки през последните 10 години. Ние сме тук за Вас. Ние ще сбъднем всяко желание. Или поне ще опитаме. Както е казал Mr Bata: “Нашият клиент е наш господар”. Станете един от нашите доволни клиенти и споделете нашето щастие!

Запознайте се с нашия екип