4,8 Оценка

Вход

За нас

За нас

Вашият правилен избор

Lentiamo е екип от професионалисти, които са ентусиазирани да предоставят избор и качествено обслужване на своите клиенти.

Otto Wichterle е изобретил контактните лещи в бивша Чехословакия. Нашата компания в Чехия и UK е свързана както с историята на контактните лещи, така и с тяхното бъдещо разпространение.

Продуктите, които предлагаме са диоптрични и недиоптрични контактни лещи, цветни лещи, разтвори, слънчеви очила, диоптрични очила, очила за компютър, капки за очи и други продукти за очи.

Марките, които сме включили в каталога си са Acuvue, SofLens, PureVision и производители като Alcon, CooperVision и Bausch & Lomb както и много други.
 

Кой стои зад Lentiamo.bg и къде се намира

Lentiamo.bg е търговското име и регистрираната търговска марка на Maternia sro, с ДДС номер: BG3076657881, която оперира в 17 държави от ЕС.

Компанията зад Lentiamo.bg e Lentiamo s.r.o., със седалище на адрес Vídeňská 12, 378 33, в Nové Bystřice, Чехия. Компанията е създадена на 28-ми април 2006 година и регистрирана в Търговския регистър в Регионалния съд в České Budějovice. Онлайн магазинът стартира дейността си две години по-късно – през 2008. Lentiamo s.r.o., е дружество с ограничена отговорност, чийто регистриран капитал е CZK 500,000.

Основателите са предприемачите Vlastimil Vávrů и Martin Bláha.

В Чехия Lentiamo.bg оперира под името Lentiamo.cz. Това е и първият онлайн магазин на компанията, като към момента разполага с повече от 4500 места за вземане на пратки. Постепенно компанията се разширява и отваря множество онлайн магазини в други страни. Името на сайта се различава в зависимост от държавата. В Словакия онлайн магазинът е известен като lentiamo.sk, а в Германия като 321linsen.de. За повечето други страни използваме марката Lentiamo.

Европа е нашият дом

Обслужихме първите си клиенти през 2008. Днес ние сме сред най-големите компании за продажба на контактни лещи в Европа. Можете да ни откриете в 17 държави – Чехия (преди) VašeČočky.cz , Словакия, Австрия, Германия, Швейцария, Италия, Великобритания, Франция, Белгия, Дания, Швеция, Испания, Гърция, Румъния, Холандия, Ирландия и в България.

Ние винаги даваме нещо допълнително

Това са само четири от всички причини, поради които пазаруването от нас е лесно като детска игра.

За да получавате най-новата информация, мнения и съвети за пазаруване от света на контактните лещи, регистрирайте се за нашия редовен информационен бюлетин, последвайте ни във Facebook и Instagram, и четете нашия блог.

Вие владеете нашия свят

Ние сме най-големият сайт за продажба на контактни лещи в Централна Европа и един от най-големите сайтове в цяла Европа. Но ние никога не забравяме тайната на нашия успех: Вие, нашите клиенти, владеете нашия свят. Всичко, което правим, го правим за Вас. Благодарение на Вас ние успяваме. Имаме над 1 милион поръчки през последните 10 години. Ние сме тук за Вас. Ние ще сбъднем всяко желание. Или поне ще опитаме. Както е казал Mr Bata: “Нашият клиент е наш господар”. Станете един от нашите доволни клиенти и споделете нашето щастие!

Запознайте се с нашия екип