До 15% отстъпка за контактни лещи Lenjoy

4,9 Оценка

Вход

Слънчеви очила за офроуд колоездене

Слънчевите очила за офроуд колоездене, известни още като слънчеви очила за планинско колоездене (MTB слънчеви очила), са основен аксесоар, специално проектиран за повишаване на безопасността и по-ясно зрение по петя.

Защитете очите си от вредните UV лъчи, прах и мръсотия, буболечки, клони и други отпадъци с правилния чифт.

Най-важните характеристики на слънчевите очила за планинско колоездене

Най-добрите слънчеви очила за офроуд колоездене могат да ви помогнат да се представите по-добре, да виждате по-ясно и да сте защитени по пътеките. Те умело предпазват очите ви от дразнещия вятър и дъжд, като същевременно ви защитават от насекоми и други предмети, които колелата ви могат да изритат.

Когато избирате слънчеви очила за планинско колоездене, вземете предвид тези ключови характеристики, за да сте сигурни, че ще извлечете максимума от вашето каране:

  • Обгръщащ дизайн – Обгръщащ дизайн осигурява максимално покритие и защита от елементите. Този дизайн също помага за намаляване на съпротивлението на вятъра и подобрява периферното зрение за по-добър обхват на видимост.
  • Удароустойчиви лещи –Лещите от подходящият материят няма да се счупят при удар, което предпазва очите и лицето ви. Търсете слънчеви очила за офроуд, изработени от висококачествена пластмаса или поликарбонатен материал.
  • Издръжлива конструкция на рамката – Цялостната екипировка може да е масивна, така че изберете чифт с леки, издръжливи рамки, които могат да издържат на удари и да останат закрепени на лицето ви през неравен терен.
  • Вентилирани лещи – Въпреки че не са от съществено значение, вентилационните отвори могат да предотвратят замъгляването на лещите в студени дни или по време на периоди на тежко дишане.

Правилните лещи намаляват отблясъците и подобряват контраста, което улеснява виждането на пътеката пред вас. Не забравяйте да вземете предвид и функции като огледални лещи срещу поляризирани лещи или фотохромни очила.

Какъв цвят на лещите е подходящ за офроуд колоездене?

Цветовете на лещите не са само стилистичен избор, изборът на правилните цветове на стъклата на слънчевите очила може да повлияе на зрението ви. Планинското колоездене и офроуд колоезденето имат специфични условия, с които трябва да се събразите, така че е важно да избирате лещите си разумно:

  • Жълти лещи – много велосипедисти носят жълти очила, защото те увеличават контраста, както и възприемането на дълбочина и разстояние при условия на слаба светлина. Предлагат страхотен фокус в мъгливи или облачни дни.
  • Кафяви лещи – Кафявите лещи умело подобряват контраста при ярка слънчева светлина. Те са чудесни за планинско колоездене при слънчеви условия, така че можете да виждате препятствията по-ясно.
  • Зелени лещи – Зелените лещи подобряват зрението в сенчести и слънчеви места. Зеленото е чудесен вариант за каране в гори и места, където дърветата произвеждат разпръсната светлина и сенки.
  • Червени лещи – Червените или розовите лещи предлагат страхотен цветови контраст. Те са идеални за планинско колоездене в зелени гори.

Вид

Марка

Видове стъкла

Форма на рамката

Цена

Размер

Зареди повече продукти

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и за всички очила от колекцията Lentiamo.

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 4,90 лв. лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 1456 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

Харесва ми сайта и обслужването. Поръчката пристигна в рамките на 3 работни дни.
!
Доволна съм от сайта, бърза доставка и винаги има наличности.