4,9 Оценка

Вход

Как да поръчам?

Пазаруването в Lentiamo е лесно, удобно и преди всичко приятно! Научете всичко, което трябва да знаете за нашия електронен магазин и нашите услуги тук.

Как да поръчате

Въведете името на марката на вашите конатактни лещи, слънчеви или диоптрични очила в търсачката в горната част на всяка страница или използвайте менюто, за да разгледате продуктите. След като изберете параметрите на продуктите си, вдясно ще се появи датата на наличност. Наличността на всеки артикул ще бъде видима и в количката за пазаруване и в обобщението на поръчката ви. Получавайте полезни подаръци при всяка покупка благодарение на нашата Бонус Система. Можете също така да закупите ваучер за подарък за себе си или за своите близки с няколко прости кликвания. Не се изисква регистрация, за да направите първата си покупка. Вашият акаунт ще бъде създаден автоматично след приключване на поръчката.

Плащане, изпращане и доставка

Предлагаме ви методи за доставка и плащане, които винаги са удобни и безопасни. Предлагаме и намаления за студентите, за всички които притежават ISIC карта. Запознайте се с разходите и сроковете на нашите методи за доставка и изберете комбинацията, която най-добре отговаря на вашите нужди.

Опростете живота си и се абонирайте за Регулярна доставка, която гарантира наличност на продукта на желана дата на изгодна крайна цена.

 

След като сте създали своята поръчка

Нашият екип от професионалисти е помислил за всичко! Открийте всички следпродажбени услуги на Lentiamo. От архива на вашите фактури до услуга за напомняне, за да ви напомни кога се нуждаете от нови лещи. Също така разберете как да повторите покупка с две прости кликвания, да поискате промяна на подадена поръчка и още!

Връщания, промени и рекламации

Закупените лещи вече не отговарят на диоптъра ви или сте допуснали грешка при поръчката? Гарантираме замяната на вашите лещи - стига кутият им да не е отворена - в продължение на 365 дни. Очилата, които сте закупили, не са подходящи за вас? Възползвайте се от нашата удължена 30-дневна гаранция за връщане! Имате проблем с даден продукт? При нас оплакванията не чакат. Ангажираме се да разрешаваме всяко оплакване веднага щом разберем за него.

Доказано от нашите клиенти

0т 1368 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

Perfect , correct and easy
Доволна съм, всичко е точно и на време.
Да. Ще направя поръчка отново