Limited offer: Take 15% off new Lenjoy 1 Day Air+ contact lenses.

Вход

Lentiamo и медиите

Контактни лещи и продукти за грижа за очите в Lentiamo

За колаборации и контакти

В Lentiamo сме се посветили на предоставянето на изключителни решения за очите и грижата за рях. С подбора си на очила, съчетаващи стил, функционалност и най-съвременни технологии, контактни лещи и аксесоари, Lentiamo се утвърждава като експертът за вашите очи. Ангажиментът ни към постоянно подобрение се простира отвъд нашите продукти до силното медийно сътрудничество и стратегическите партньорства, които ни помагат да постигнем общите си цели. Заедно с нашите партньори се стремим да вдъхновяваме, ангажираме и създаваме трайна стойност за нашата общност.

info@lentiamo.bg

За нас

Lentiamo е един от водещите оптици на пазара за висококачествени продукти за грижа за очите в Европа.Нашата компания е основана през 2006 г. в Чешката република и през годините се разраства бързо, увеличавайки броя на поръчките и - съответно - наличността на продуктите на склад. Днес работим в 17 европейски държави.

България е важен пазар за нас, който допълва останалите балкански страни. Уверено разширяваме пазара си тук и сме благодарни на нашите лоялни клиенти, които ни се доверяват при избора си на грижа за очите. За нас е важно да отговорим на очакванията на българския потребител за висококачествени контактни лещи, доказани оригинални слънчеви очила, прецизно изработени диоптрични такива и адекватно съдействие от наша страна. Lentiamo е водеща онлайн оптика на други европейски пазари и сме щастливи, че можем да си поставим такива високи цели и в България.

Jiří Urban, Изпълнителен директор Jiří Urban

Днес ние сме посветени на цялостната грижа за очите и в постоянното преследване на тази цел през последните две години значително разширихме нашите предложения и услуги. В Чехия и Словакия се намират първите ни отворени оптики. Скоро проектът ще продължи с откриването на други нови магазини в най-важните европейски столици.

Какво можете да намерите в Lentiamo?

Под ръководството на екип от опитни офталмолози, специализирани консултанти и ентусиасти в областта на очилата, ние предлагаме модерни рамки и високотехнологични стъкла, дизайнерски слънчеви очила и контактни лещи. Непрекъснато нарастващата гама от най-съвременни средства за зрение и очила, предлагани в Lentiamo, включва известни марки и най-добрите производители. Сред най-продаваните продукти, спечелили доверието на клиентите, са произведените в Италия разтвор Solunate и контактни лещи Lenjoy, които се предлагат единствено в Lentiamo.

В допълнение към изгодните цени и многото специални оферти, предлагаме ексклузивна програма за лоялност, чрез която клиентите могат да избират и получават различни полезни подаръци към своята поръчка. Нашият електронен магазин предоставя и услугата за регулярна доставка, така че да можете да планирате покупката на контактни лещи без стрес, като всеки потребител може да настройва и персонализира чрез своя профил в Lentiamo.
 

Очила на Lentiamo

Мисия

Lentiamo.bg е електронният магазин за тези, които искат да виждат ясно!
Удовлетворението на клиентите е на първо място за нас. Ето защо създадохме уебсайт, който е удобен за ползване, прозрачен и ориентиран към нуждите на потребителите. Клиентите ни могат да разчитат и на специализиран екип за обслужване на клиенти за всякакви въпроси или притеснения, готов да предложи положително, но преди всичко просто пазаруване. Сертифицирани отзиви за Lentiamo могат да бъдат видени в платформата Feefo.

Европа е нашият дом! 
От деня, в който обслужихме първите си клиенти през 2008 г., досега сме се превърнали в европейски играч с присъствие в 17 държави. Можете да ни намерите в Италия, Чехия, Словакия, Австрия, Германия, Швейцария, Обединеното кралство, Франция, Дания, Швеция, Испания, Гърция, Румъния, Белгия, България, Нидерландия и Ирландия.

Приятелски настроен екип от професионалисти! 
Обръщаме внимание на тенденциите в областта на очилата и продуктите за зрението и в много случаи сме първите, които ги лансират. А съдържанието ни, което е винаги актуално, е достъпно в Lentiamo Блог и в нашите социални мрежи.

Occhiali da sole e per PC su Lentiamo

Сътрудничество с медиите и стратегически партньорства

В основата на нашите сътрудничества и партньорства е споделеният ангажимент за високи постижения, иновации и ангажираност на общността. Заедно ние се стремим да:

 • Насърчаваме на здравето на очите: Чрез образователни кампании и работа с общността се стремим да повишим осведомеността за значението на здравето на очите и редовните очни прегледи. 
 • Подобряваме на преживяването на клиентите: Като използваме нашите медии и партньорски мрежи, предлагаме на клиентите си уникални преживявания и изключителен достъп до най-новите тенденции и технологии в областта на очилата.
 • Подкрепа за активен начин на живот:Партньорствата ни със спортни събития и влиятелни личности в областта на фитнеса, модата и здравословния начин на живот отразяват вярата ни във важността на активния начин на живот и ролята на качествените очила и контактни лещи за подобряване на спортните постижения и качеството на живот.

 

Lentiamo заедно с:

 • PirinULTRA e планински ултрамаратон, който се провежда в сърцето на Национален парк Пирин. Паркът е част от Световното наследство на Юнеско и освен изключително подходящ терен за планинско бягане, разкрива пред състезатели, планинари и туристи спиращи дъха гледки. PirinULTRA е вече част от Световните серии по Скайрънинг. Повече за нашето партньорство можете да видите ето тук.
   
 • Табата с Полина! Една от най-обичаните групови и индивидуални треньорки на България - Полина, която разбира колко е съществено за спортуващите да предпазват очите си, без да губят концентрация върху своите цели. Освен това, тя носи очила Lefteris от колекция Lentiamo, за да е винаги стилна, дори когато е на плажа. Нейните клиенти се доверяват на лещите Lenjoy за да могат ефективно да тренират и да не срещат други предизвикателства освен тези, които тя им поставя. 
   
 • MakeupbyLILY:  Красивата Лили е една от първите бюти инфлуенсъри в страната, която откри прекрасните очила от серията Lentiamo, и запозна своята аудитория с тях.

 

 • Expat Bulgarian Mum:   В личния блог на Дара, която предупреждава, че е малко кисела, обича сарказма и черния хумор, можете да видите ревюто й за нас - и то като нея е 100% искрено, увлекателно и реално. Тя не е типичния инфлуенсър, а една майка, която е винаги автентична с аудиторията си, и съвсем откровенно споделя своите впечатления - и хубавите и не чак толкова хубавите. 

Открийте още

 • Присъединете се към нас в сремежа ни към иновации, докато продължаваме да се грижим за очите, да вдъхновяваме и да оказваме положително въздействие в света на очилата. Разгледайте най-новите ни колекции, открийте вълнуващите ни сътрудничества и изпитайте разликата с Lentiamo.
 • Останете във връзка с нас чрез каналите ни в социалните медии и научете първи за предстоящите ни събития, специалните оферти и последните новини от нашите партньори. Заедно можем да виждаме света по-ясно и стилно.

Lentiamo в социалните мрежи

Facebook

Instagram

LinkedIN

YouTube