Лятна разпродажба на слънчеви очила!

Вход

Слънчеви очила за туризъм

Независимо дали преодолявате трудна планинска пътека или се разхождате из пустинята, слънчевите очила за туризъм са важен аксесоар. Слънчевите очила предпазват очите ви от вредните UV лъчи, дразнещия вятър и досадните прах и замърсявания. Подходящият чифт може да ви помогне да оцените природата както никога досега.

Трябва ли да се разхождам със слънчеви очила?

Слънчевите очила са от съществено значение при походи. Правилните слънчеви очила за туризъм трябва да предлагат качествена UV защита, дълготраен комфорт и подобрени визуални характеристики. Те трябва да са издръжливи и да предпазват очите ви от прах, мръсотия, отломки, насекоми и природни стихии.

Какво трябва да търся, когато купувам слънчеви очила за туризъм?

  • UV защита – Защитата от вредните UVA и UVB лъчи трябва да бъде приоритет за всички спортни слънчеви очила.
  • Издръжливост – Конструкцията трябва да е достатъчно здрава, за да издържи на трудностите при походи, катерене и къмпингуване. Поликарбонатът или висококачествените пластмаси са леки, устойчиви на удари и издръжливи.
  • Поларизация – Поляризираната леща намалява отблясъците и подобрява контраста, като улеснява видимостта на пътеката и околния терен.
  • Покритие – Слънчевите очила за туризъм трябва да осигуряват достатъчно покритие, за да предпазват от ултравиолетовите лъчи. Намерете слънчеви очила, които подхождат на формата на лицето ви и търсете широки лещи или обгръщащи рамки които осигуряват допълнителна защита.
  • Комфорт – Регулируемите подложки за нос и накрайници на слепоочията, леките рамки и неплъзгащите се материали свеждат до минимум плъзгането и увеличават комфорта.

Какъв цвят лещи са подходящи за туризъм?

  • Кафеви лещи – Кафявите или кехлибарените лещи увеличават контраста и подобряват възприемането на дълбочината, което е идеално за преходи по разнообразен терен.
  • Сиви лещи – Сивите лещи са универсални и работят добре при различни условия, например на сянка или на ярко слънце. Те намаляват отблясъците и осигуряват вярно възприемане на цветовете.
  • Зелени лещи – Зелените лещи подобряват зрението в сенчести и слънчеви зони. Зелените лещи са полезни при пътуване с раница на гръб или при походи в гористи местности с разсеяна светлина.
  • Червени лещи – Червени, розови или розови лещи предлагат страхотен цветови контраст за зелените гори.

Поляризираните слънчеви очила по-добри ли са за туризъм?

Поляризираните слънчеви са от съществено значение за пешеходния туризъм. Те намаляват отраженията и отблясъците, като същевременно осигуряват висок контраст за различни пейзажи. Поляризираните лещи са особено полезни при походи в близост до водни басейни, по скалисти терени или в заснежени райони. Не забравяйте също така да прецените дали огледални или поляризирани слънчеви очила при избора на слънчеви очила за туризъм.

Вид

Марка

Видове стъкла

Форма на рамката

Цена

Размер

Зареди повече продукти

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и за всички очила от колекцията Lentiamo.

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 4,90 лв. лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 1562 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

Много съм доволна от обслужването, всичко става много бързо. Опциите които се предлагат от сайта са доста удобно и улесняват клиента!
Бързо и коректно!
Бързи,точни,коректни!