4,9 Оценка

Вход

Слънчеви очила за колоездене

Слънчевите очила са важна част от екипировката на всеки велосипедист. Те предлагат изключително важна защита от UV лъчите и от атмосферните влияния. Най-добрите спортни слънчеви очила за колоездене ще ви позволят да виждате ясно, за да се чувствате безопасно и удобно на пътя.

Необходими ли са слънчеви очила за колоездене?

Слънчевите очила за колоездене са основен аксесоар за всеки колоездач. Те осигуряват защита срещу изсушаващ вятър, дразнещ прах и летящи частици или насекоми. Освен това слънчевите очила за велосипед могат да подобрят остротата на зрението, за да ви предпазят при слабо или ярко осветление.

Какви цветове лещи за слънчеви очила са най-подходящи за колоездене?

Точно както намирането на най-добрите слънчеви очила за формата на лицето ви, цветовете на лещите са важен фактор при избора на слънчеви очила за велосипедисти.

  • Червените лещи – Кехлибарените или червените лещи са силно препоръчителни за слънчевите очила за шосейно колоездене. Те увеличават остротата на зрението и предлагат страхотен цветен контраст с жълтите пътни знаци и линиите на движението.
  • Жълтите лещи – Жълтите лещи филтрират синята светлина, за да увеличат контраста, както и възприемането на дълбочината и разстоянието при слаба светлина. Те осигуряват чудесен фокус в мъгливи или облачни дни.
  • Кафявите лещи – Кафявите лещи умело подобряват контраста при ярка слънчева светлина. Те са чудесни за колоездене при слънчево време, за да виждате по-ясно препятствията.
  • Сивите лещи – Сивите лещи осигуряват вярно възприемане на цветовете и намаляват отблясъците при ярко слънце.

Нуждаят ли се велосипедистите от поляризирани слънчеви очила?

По принцип поляризираните слънчеви очила за колоездене не се препоръчват. Лещите са идеални за намаляване на отблясъците и отраженията върху мокра настилка, превозни средства и други лъскави повърхности. Това означава, че поляризираните лещи могат да затруднят виждането на опасности като маслени или заледени повърхности. Те също така пречат на цифровите екрани, като например на мобилните телефони или навигационните системи..

Слънчевите очила за колоездене с поляризирани стъкла са чудесни, когато карате в близост до водни басейни или в ярки условия. Помислете за нуждите си и научете повече за огледални или поляризирани слънчеви очила за да видите какво може да е най-подходящо за вашето пътуване.

Вид

Марка

Видове стъкла

Форма на рамката

Цена

Размер

Зареди повече продукти

Правилният избор за вашите очи

Защото ние имаме уникални предимства.

На пазара от 2008 година

Компанията ни е основана през 2008 година и оттогава сме обслужили почти 800.000 клиенти.

Безплатно връщане на продукт в рамките на 30 дни!

Можете да върнете поръчката си в рамките на 30 календарни дни и да изберете възстановяване на сума или замяна на продукт.

Оригинални продукти

Работим само с доказани производители като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision. Всички продукти са на изгодни цени.

 

1 135 402 лещи на склад

Имаме повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага.

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв. и за всички очила от колекцията Lentiamo.

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 4,90 лв. лева.

Програма за лоялност

Още от първата си поръчка, Вие получавате бонус точки, които можете да размените за безплатни подаръци.

 

Доказано от нашите клиенти

0т 1478 коментара 97 % са положителни. Разгледайте отзивите на избрани клиенти.

Отлично обслужване! Благодаря!
Харесва ми сайта и обслужването. Поръчката пристигна в рамките на 3 работни дни.
Бързи и точни!