Limited offer: Take 15% off new Lenjoy 1 Day Air+ contact lenses.

Вход

Предимства на пазаруването в Lentiamo

Грижа за очите, контактни лещи Lentiamo

Защо да пазарувате от нас?

Открийте свят на несравнимо удобство, качество и удовлетворение в Lentiamo. Защо да изберете нас? Ще намерите отлични продукти, пазаруване без излишен стрес и ненадминати оферти. Пазаруването при нас е лесно и всеки клиент е наш приоритет.

Защо хиляди доволни клиенти избират да пазаруват при нас?

Сертифицирани продукти

Качеството и автентичността не подлежат на обсъждане, когато става въпрос за вашите очи. Ето защо ние предлагаме само продукти от надеждни марки и производители, които са сертифицирани да отговарят на най-високите стандарти. 

От контактни лещи от индустриални гиганти като Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson и CooperVision до оригинални дизайнерски очила и слънчеви очила от марки като Ray-Ban, Hugo Boss , или Michael Kors, всеки продукт, който намерите в нашия електронен магазин, е гарантирано автентичен.


Лесна замяна при промени в рецептата

Промяна в рецептата? Няма проблем! Покрити сте от нашата 365 дни гаранция за контактни лещи. Ако рецептата ви за контактни лещи се промени в рамките на една година от покупката ви, ние предлагаме опция за безпроблемна смяна.


Програма за лоялност

С бонус системата на Lentiamo ще печелите бонус точки от първата си покупка нататък. Вашите бонус точки могат да бъдат разменени за безплатни подаръци в онлайн магазина. Това е нашият начин да кажем „Благодарим ви“, че сте сте наши ценнни клиенти.


Достъпни цени

Като водещ онлайн оптик, ние сме в състояние да ви предоставим спестявания. Ще намерите достъпни цени в целия ни онлайн магазин за всички продукти, от които се нуждаете. Не е необходимо вече да правите компромис между цена и качество.


Опции за безплатна доставка 

Диоптрични очила и слънчеви очила

За всички диоптрични очила, слънчеви очила или рамки с марка Lentiamo, доставката е за наша сметка. Нашата обширна гама от стилове гарантира, че ще намерите перфектната комбинация! Освен това всички очила и рамки за слънчеви очила са на склад и са готови за изпращане. Ще пристигнат бързо и безопасно без допълнителни разходи за вас. 

И като оторизиран дистрибутор, бъдете сигурни, че получавате само оригинални продукти с най-високо качество. 

Други продукти

За контактни лещи, аксесоари и други продукти за грижа за очите доставката е безплатна за поръчки над 30 лв. А за поръчки на по-ниска стойност опциите за доставка започват от само 4,90 лв., защото вярваме, че доставката и плащането не трябва да струват скъпо, за да получите това, от което се нуждаете по-скоро. 


Всички продукти на склад и готови за изпращане

Когато казваме, че вашите лещи са на склад, не ви лъжем! Държим над един милион чифта контактни лещи има в нашия склад, а не при нашите доставчици.


Отстъпки и специални оферти

Потърсете отстъпки и специални оферти на нашия уебсайт. Ако притежавате валидна ISIC, ITIC или ALIVE карта, можете да се насладите на 4% отстъпка за всяка поръчка.

Освен система за отстъпки, можете да намерите и други специални оферти. Бъдете в крак с най-новите промоции, като се абонирате за бюлетина на Lentiamo.


 Бързо връщане и замяна

Ако не сте напълно доволни от покупката си, възползвайте се от нашия лесен процец за условия за връщане. С щедрия 30-дневен период на връщане, системата за връщане SMART е проектирана да осигури безпроблемно изживяване за вас.  Просто попълнете формуляра за връщане, за да започнете!


Специализиран екип за обслужване на клиенти

Нуждаете се от помощ с поръчката си или имате въпроси относно пазаруването при нас? Нашият любезен екип за обслужване на клиенти е на разположение за помощ от понеделник до петък (09:30-17:00) по телефона на 02 4928553 или имейл на info@lentiamo.bg. Можете също така да се свържете с нас чрез онлайн формата за контакт.


Вашето зрение, нашият ангажимент

Със сертифицирани продукти, ненадминати цени, програма за лоялност, удобна доставка и още, вашето пазаруване е създадено да бъде приятно и възнаграждаващо

Lentiamo е нещо повече от онлайн търговец на дребно ние сме вашият партньор в грижата за очите.