Уикенд с големи отстъпки - до 25% намаление на избрани продукти!

Вход

Правилният избор на контактни лещи

Широк избор от контактни лещи

Ние предлагаме един от най-богатите избори на контактни лещи. Ние не просто сме начело на тенденциите в използването на контактни лещи, ние ги определяме! Предлагаме високо качество на всички продукти, както и специални отстъпки и бонус система с подаръци за лоялност. Също така при поръчки над 30 лв, доставката е безплатна!

Бонус система – безплатни аксесоари с Вашата поръчка

Нашата бонус система Ви помага да спестите пари под формата на кутийки, апликатори и ратвори. Получавате бонус точки при всяка покупка, които могат да се заменят за подаръци по Ваш избор.

Отстъпки и специални оферти

Проверявайте редовно за отстъпки и специални оферти в нашия сайт. И ако сте притежател на валидна карта ISIC или ITIC ,ще получите 4% отстъпка при всяка покупка.

Хиляди контактни лещи на склад

Когато казваме, че нашите контактни лещи са налични, имаме предвид, че те са в нашата складова база! Не в складовата база на нашите снабдители. Те са в нашия склад, готови да бъдат експедирани веднага

Ще ви напомним да поръчате лещите си навреме. Вие го заслужавате

Отговорностите стават все повече и повече, а вие просто не трябва да мислите и за това, когато точно трябва да смените контактните си лещи, да поръчате нов разтвор или капки. Ние ще направим всичко това вместо вас. Въведете в клиентската си секция точна дата и забравете за тази грижа :) Възползвайте се от услугата ни тук.

Професионален отдел “Обслужване на клиента”

Ние сме тук, за да Ви помогнем. Ако се нуждаете от съвет за контактните лещи, ако имате въпроси относно пазаруването от нас или искате да направите поръчка, обадете ни се на 02 4928553 всеки работен ден от 9 до 16.30ч. Може да се свържете с нас и чрез онлайн формата за контакти.

Може да ви бъде от полза: