Правилният избор на контактни лещи и дизайнерски очила

Грижа за очите, контактни лещи Lentiamo


Грижа за очите

Lentiamo ви предлага богат избор от най-високо качество контактни лещи и разтвори за лещи, които гарантират максимален комфорт и отлично съотношение цена/качество.

Нашата идея е не само да сме преди последните тенденции в носенето на лещи, но и да ги създаваме. Разгледайте например нашият най-продаван Solunate разтвор или популярните контактни лещи Lenjoy и се убедете в отличните свойства на нашите продукти за грижа за очите, които се предлагат изключително в Lentiamo.


Нашата широка селекция от контактни лещи включва:


Но това не е всичко. Ние продаваме нашите продукти на атрактивни цени и предлагаме чести отстъпки, но също така имаме и бонус програма с безплатни продукти за нашите клиенти. Бъдете в течение с най-новите промоции с нашия Lentiamo нюзлетър!Слънчеви и диоптрични очила Lentiamo


Очила

Освен контактните лещи и разтвори, дизайнерските диоптрични и слънчевите очила са сред най-продаваните на Lentiamo. Нека ви покажем защо!


Слънчеви очила

Без значение от коя марка, форма или мода при слънчевите очила се интересувате, имаме нещо и за вас. Верни на мотото си: Слънчеви очила за всеки от вас!

Популярният летен аксесоар е не само истински привличащ погледа на всеки аутфит, но слънчевите очила предимно ни предпазват от опасна UV радиация. Тъй като основната ни грижа е здравето на очите ви, ние продаваме само оригинални слънчеви очила от известни марки, като всички от тях гарантират пълна UV защита.

Не чакайте новите си модерни слънчеви очила. Всички наши слънчеви очила са на склад и могат да бъдат изпратени веднага. И говорейки за доставка: Доставката на диоптричните и слънчевите очила е за наша сметка!

Диоптрични очила

Освен слънчевите очила, диоптричните очила също принадлежат към големия асортимент на нашия онлайн магазин.

Точно както при нашите слънчеви очила, автентичността и стилът са много важни за нашите клиенти и за нас самите. Затова продаваме очила само от известни марки. Независимо дали сте Ray-Ban фен или привърженик на иконични марки като Hugo Boss или Michael Kors – имаме това, което търсите.

В допълнение, ние гарантираме, че лещите за очила, които купувате от нас, предлагат оптимално зрение, а рамките гарантират максимален комфорт при носене.Всички предимства на Lentiamo

Бонус система – безплатни аксесоари с Вашата поръчка

Нашата бонус система Ви помага да спестите пари под формата на кутийки, апликатори и ратвори. Получавате бонус точки при всяка покупка, които могат да се заменят за подаръци по Ваш избор.

Отстъпки и специални оферти

Проверявайте редовно за отстъпки и специални оферти в нашия сайт. И ако сте притежател на валидна карта ISIC или ITIC ,ще получите 4% отстъпка при всяка покупка.

Хиляди контактни лещи на склад

Когато казваме, че нашите контактни лещи са налични, имаме предвид, че те са в нашата складова база! Не в складовата база на нашите доставчици. Те са в нашия склад, готови да бъдат изпратени веднага

Ще ви напомним да поръчате лещите си навреме. Вие го заслужавате

Отговорностите стават все повече и повече, а вие просто не трябва да мислите и за това, когато точно трябва да смените контактните си лещи, да поръчате нов разтвор или капки. Ние ще направим всичко това вместо вас. Въведете в клиентската си секция точна дата и забравете за тази грижа :) Възползвайте се от услугата ни тук.

Професионален отдел „Обслужване на клиента“

Ние сме тук, за да Ви помогнем. Ако се нуждаете от съвет за контактните лещи, ако имате въпроси относно пазаруването от нас или искате да направите поръчка, обадете ни се на 02 4928553 всеки работен ден от 9 до 16.30ч. Може да се свържете с нас и чрез онлайн формата за контакти.Може да ви бъде от полза: